Setari Cookie-uri

JO spune Adio iubirilor pierdute în cel mai nou single al său

JO încheie vara cu un single fresh și spune adio iubirilor pierdute. Așa cum ne-a obișnuit, în fiecare an de ziua sa de naștere, artista oferă publicului cel mai sincer cadou: muzica sa.

comunicat de presa:

Sensibilă și vibrantă, piesa „Adio” vine ca un îndemn emoționant pe care JO îl face pentru cei care au inimile rănite și încearcă să își găsească curajul de a renunța pentru a fi fericiți mai departe.

Atunci când sentimentele nu pot fi salvate și dragostea eșuează, trebuie să ne ascultam inima și să spunem adio, fară să mai privim înapoi. „Nu vrei s-o spui, eu nu te iert, Adio chiar dacă te iubesc” sunt versurile ce dezvăluie gândurile apăsătoare pe care mulți dintre cei care iubesc le-au avut cel puțin o dată de-a lungul vieții.

Artista spune că se regăsește în această piesă care i se potrivește perfect, atât ca timbru vocal, cât și ca vibe. „«Adio» este o piesa care a ieșit din suflet, poate cea mai de suflet piesa a mea de până acum. Experiențele de viața prin care trecem ne schimbă, ne sensibilizează, dar cel mai important, ne inspiră la creație. Muzica mereu m-a ajutat să mă descarc, dar de data asta pot să spun că m-a eliberat. Mi-a dat aripi. Am lucrat alături de echipa mea preferată de la HaHaHa Production. Le mulțumesc din suflet lui Dorian, F3nom și Luci pentru că au înțeles exact filmul meu și m-au ajutat să îmi conturez povestea în acest cântec minunat”, povestește JO.

Single-ul „Adio” este însoțit de un videoclip cinematografic în care artista este protagonistă. Cuprinsa de trăiri intense, JO este captivă intre două lumi paralele ce dezvăluie trecutul și prezentul. „Pentru clip am ales să lucrez cu SAN, unul dintre regizorii mei preferați, știind că nimeni altcineva n-ar fi putut să ilustreze în imagini povestea mea mai bine decât el. Am muncit mult pentru acest proiect și nu aș fi reușit niciodată să ajung la acest rezultat fără echipele mele de suflet, Cat Music și HaHaHa Production. Le mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru că au avut încredere că povestea mea o să ajungă la sufletele multor oameni”, adaugă artista.

Citește și:

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, piesa „Adio” interpretată de JO are muzica semnată de Florin Boka, Dorian Micu, Lucian Nagy, versurile scrise de Dorian Micu, iar masterul realizat de Florin Boka și Lucian Nagy.

Vara aceasta, JO a ajuns la inimile fanilor și în playlist-urile publicului cu piese precum „126” și „Noapte polară”, create pentru cei care au rămas cu gândul la iubire.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.