Setari Cookie-uri

Ai răbdare. Într-o zi vei înțelege de ce Universul te-a pus să treci prin toată durerea

Va veni o zi în care îți vei spune "Nu a fost ușor, dar am reușit!"

Zilele dificile se vor termina la un moment dat. Și toată durerea, toată anxietatea, toate gândurile negre nu vor mai fi centrul Universului tău. Îți vei da seama că nu toate poveștile se încheie cu durere.

Sper să îți amintești că după furtună apare întotdeauna soarele și după suferință vine iubirea.

Sper să nu încetezi niciodată să crezi în tine și să găsești puterea de a merge mai departe. De a te ridica de la pământ atunci când lucrurile sunt dificile, de a găsi curajul de a înfrunta toate problemele, de a depăși obstacolele și de a fi mândră de toate bătăliile pe care le-ai dus până acum. De a lupta pentru toate visurile tale și de a nu renunța până când nu ajungi acolo unde îți dorești.

Citește și:

Sper să nu îți pierzi niciodată speranța. Sper să găsești întotdeauna o fărâmă de lumină în adâncul inimii tale. Sper să înțelegi că Universul te-a pus să treci prin toate astea pentru a îți arăta cât de puternică ești și câte poți îndura.

Sper să înțelegi că Dumnezeu vrea să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta, să îți dai seama că nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericită și să te iubești cum nu ai mai iubit pe nimeni niciodată până acum.

Sper să nu stai niciodată în drumul tău. Să nu îți lași propriile gânduri să te facă să te simți nesemnificativă sau să permiți acțiunilor tale să nu te lase să trăiești frumos. Sper să găsești întotdeauna curajul de a îți asuma riscuri mari, de a încheia relații toxice, de a spune "Nu" atunci când alții vor să spui "Da".

Citește și:

Sper să fii tot timpul sigură pe tine, să îndrăznești să lupți pentru fericirea ta și să visezi cu ochii deschiși. Sper să lupți pentru a trăi viața pe care vrei să o trăiești. Sper să nu mai permiți niciodată temerilor să îți definească viața. Sper să încalci singură toate regulile și să dărâmi toate barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale și care te-au limitat să trăiești așa cum ți-ai dorit.

Sper să ai înțelepciunea de a aștepta în loc să renunți. Sper să înțelegi că acesta este drumul tău și să îl accepți fix așa cum este - cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Sper să înțelegi că uneori anumite lucruri nu îți sunt destinate și că trebuie să renunți la ele. Sper să știi să trăiești cu toate întrebările pe care le ai până când vei găsi răspunsurile potrivite.

Citește și:

Sper să nu uiți niciodată că ești om. Sper ca în loc să cauți perfecțiunea să cauți sensul vieții. În loc să cauți stabilitate să cauți fericire. Sper să fii tu. Sper sa fii fericită.

foto main: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.