Setari Cookie-uri

Uneori Dumnezeu îți spune NU pentru că vrea să te protejeze de lucrurile pe care nu le poți vedea

Uneori Dumnezeu îți spune NU pentru că vrea să te binecuvânteze cu ceva mult mai bun decât îi ceri tu. Da, uneori, NU-ul lui este modul lui ciudat de a îți spune "Te iubesc" și "Nu ești singură". Este varianta lui de a te proteja

Uneori Dumnezeu îți spune NU pentru că știe că lucrurile pe care și le dorește inima îți vor face doar rău. Oamenii de care simți că ai nevoie pot fi cei care te vor dezamăgi în cel mai urât mod posibil, care vor schimba felul în care vezi relațiile și ce crezi despre dragoste. Ba mai mult, vor putea să te facă să pui la îndoială ce simți și să te întrebi cine ești de fapt.

Uneori Dumnezeu îți spune NU pentru că vrea să te învețe cât de important este în viață să ai răbdare, să înveți cum să prețuieșți lucrurile pe care alții nici măcar nu le bagă în seamă... cum să găsești puterea de a merge mai departe atunci când totul în jurul tău se destramă și să fii acolo, să ai grijă și să poți oferi o mână de ajutor și oamenilor dragi din jurul tău care trec prin momente de coșmar sau, și mai important, să ai grijă de tine când oamenii de care ai nevoie nu mai sunt în preajma ta.

Citește și:

Uneori Dumnezeu îți spune NU pentru că știe că dacă îți va spune Da nu vei crește cu aceeași înțelepciune, putere, perseverență și rezistență pe care le vei avea peste ceva timp. Nu vei fi cea mai bună versiune a ta dacă nu ai întâmpina dificultăți, probleme, momente dificile... dacă nu ai da peste situații care să te facă să înțelegi că singurul om pe care poți conta cu adevărat ești chiar tu și care să te ajute să îți vindeci singură anumite răni și să depășești anumite provocări.

Uneori Dumnezeu îți spune NU pentru că vrea să nu mai fii atât de încăpățânată, să faci un pas în spate și să îi permiți să îți arate că el are un plan mult mai frumos pentru viitorul tău.

Uneori Dumnezeu îți spune NU pentru că vrea să înveți arta răbdării. Să îți pui întrebările dificile, să îți regândești deciziile și să îți dai singură seama dacă lucrurile pe care ti le dorești sunt de fapt cele de care ai nevoie cu adevărat.

Citește și:

Uneori Dumnezeu îți spune NU pentru că vrea să te binecuvânteze cu ceva mult mai bun decât îi ceri tu. Da, uneori, NU-ul lui este modul lui ciudat de a îți spune "Te iubesc" și "Nu ești singură". Este varianta lui de a te proteja și de a te ajuta să crești într-o femeie matură, independentă, puternică, sigură pe ea.

foto main: grace21, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.