Setari Cookie-uri

Salvează-mi lumea este mesajul lui Katy Rain

Katy Rain lansează „Salvează-mi lumea”, o piesă cu un mesaj aparte și cu un videoclip plin de metafore, ce scoate în evidență povestea din spatele versurilor.

comunicat de presa:

Compus de către artistă alături de Corneliu Bucătaru, George Sava, Marin Căpățâna și Artur Corcodel, single-ul „Salvează-mi lumea” este o declarație pusă pe note muzicale pentru cei care s-au pierdut și caută drumul către o inimă ce le poate oferi un loc plin de iubire. Protagonistă în propriul clip, Katy Rain întruchipează femeia care s-a pierdut, dar care în continuare își caută drumul către fericire, iar parașuta pe care o poartă este simbolul salvării din cădere.

„Este un apel pentru salvarea lumii interioare prin iubire, fără de care firea umană este incompletă. Deși credem că cele mai intense emoții, fie pozitive, fie negative, le trăim în deplină singurătate și că puterea interioară are o pondere enormă în «izolare», în realitate suntem făcuți să supraviețuim în contact cu ceilalți, să trecem peste bucuriile și tristețile vieții împreună”, declară Katy Rain.

Citește și:

Cunoscută în industria muzicală din Republica Moldova de mai bine de 10 ani, Katy Rain (Ecaterina Tostogan) este cântăreață și songwriter.

De-a lungul timpului a lansat piese precum „Vrei să fii”, „Iartă-mă”, „Listen, my dear”, „M-ai lovit”, „Imn de stat acasă”, „NONcopii”, „Good Luck”, „Tăcerea”, „Mystery”, „Boy”, „Solo”, „Good Luck” și „K la Mate”.

Încă din copilărie, artista a fost pasionată de pictură și de vioară iar în urmă cu 7 ani s-a stabilit în București, unde a făcut un an de Masterat în Filozofie, studii la Voltaj Academy, iar mai apoi a devenit parte din echipa Epiq Production.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.