Setari Cookie-uri

Iartă-te pentru momentele în care ai uitat că meriți mai mult 

Iartă-te pentru momentele în care ți-ai dorit pe cineva mai mult decât și-a dorit el să fie cu tine. 

Iartă-te pentru momentele în care ai acceptat mai puțin decât meritai deoarece nu ai vrut să pierzi pe cineva la care ai ținut incredibil de mult.

Iartă-te pentru momentele în care ai ales să rămâi alături de cineva chiar dacă nu a înțeles cum te poate face fericită.

Iartă-te pentru momentele în care ți-ai frânt singură inima iubind persoana greșită pentru tine. Iartă-te pentru că ai crezut că tu nu meriți mai mult și ai pus acel om pe un piedestal pe care nici măcar nu trebuia să fie.

Iartă-te pentru momentele în care ai crezut că poți repara pe cineva sau îl poți salva iubindu-l tot mai mult și oferindu-i tot ce aveai tu mai bun... când el nu voia nici ajutorul și nici salvarea ta.

Da, iubirea schimbă oamenii, dar la fel și suferința... iar dragostea nu vine cu un manual de instrucțiuni, iar regulile nu sunt aceleași pentru toată lumea. Așadar, singura modalitate prin care poți învăța despre dragoste este să ieși din zona de confort și să încerci, să testezi, să fii liberă și să îți permiți să iubești, să fii dezamăgită, să suferi.

Citește și:

Așadar, în loc să te învinovățești că ai trecut prin atâtea și ai acceptat atâtea, bucură-te. Nu mai fi tristă, ci fii mândră.

Alege să fii mândră de tine că ai riscat, că ai făcut ceva care te-a speriat, că ai spus cuiva ceea ce ai simțit, că ți-ai deschis inima și ți-ai pus sufletul pe tavă.

Alege să fii mândră de tine pentru că ai încercat să câștigi inima cuiva.

Alege să fii mândră de tine pentru că ai încredere în instinct și că ți-ai urmat inima chiar dacă nu a fost direcția corectă pentru tine.

Alege să fii mândră de tine pentru că nu îți este frică când vine vorba de iubire - pentru că dragostea îi va favoriza întotdeauna pe cei curajoși, pe cei care încearcă, pe cei care își frâng inima, pe cei care dau o a doua șansă, pe cei care știu că iubirea va fi întotdeauna terifiantă, însă merită fiecare moment dureros.

Citește și:

Pentru că poate că dragostea înseamnă durere uneori, dar te și ajută să îți dai seama cine ești și ce meriți, să lupți pentru iubirea adevărată, să te îndepărtezi de cei care nu te apreciază suficient.

Fiecare dezamăgire este o lecție pentru tine să nu accepți mai puțin decât meriți.

foto main: Nina Buday, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.