Setari Cookie-uri

VADO feat. Tamaz lansează Look Around

VADO feat. Tamaz lansează „Look Around”, un single ce îmbină beat-uri EDM, elemente tribale și versuri în limba engleză ce întregesc mood-ul piesei.

comunicat de presa: Compusă de către Cătălin Tamazlicaru alături de Daniel Mitroi, DJ Sava și Alexandru Cotoi, „Look Around” este o piesă plină de sex-appeal, ce are la bază seducția, iar videoclipul transpune prin imagini o poveste pasională.

„Am crescut înconjurat de muzică așa că nu a fost greu să îmi dau seama că djing-ul este cea mai mare pasiune a mea și am de gând să o fructific. «Look Around» este primul single pe care îl lansez alături de Tamaz și a fost o plăcere să pot colabora cu el”, declară artistul.

„Mă bucur că se materializează o poveste muzicală pornită în studio acum ceva vreme. «Look Around» este prima din seria de colaborări cu VADO și vreau să mulțumesc și casei de discuri Cat Music pentru sprijinul unor idei apărute dintr-o joacă, sesiuni între prieteni și vibe-uri sincere. Vă mulțumesc tuturor celor care ați făcut posibilă această poveste”, declară Tamaz.

Citește și:

În vârstă de 19 ani, VADO aka Vlăduț Sava este fiul artistului DJ SAVA. VADO, pasionat de djing a ales să calce pe urmele tatălui său și să lanseze primul single.

Compozitorul Cătălin Tamazlicaru (Tamaz) stă în spatele unei multitudini de hituri de o sonoritate răsunătoare atât pe teritorul României cât și peste hotare. Artistul a lucrat la piese precum „Claro que si”, „Dame”, dar și la multe alte titluri alături de artiști de renume cum ar fi Juan Magan, Mohombi, Yasiris și multi alții.

Cătălin este unul din membrii fondatori ai labelului muzical Nomad Music alături de Alex Antonescu și Dediu Răzvan.

Proiectul Tamaz s-a născut din dorința unei noi manifestări artistice, ca un exercițiu al depășirii propriilor limite, reușind să contopească mai multe viziuni asupra unui act muzical. Colaborarea cu VADO este prima din multe ce vor urma, artistul fiind încrezător în contribuția inedită pe care o poate aduce în orice colaborare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.