Setari Cookie-uri

Într-o zi îți vei spune: 'Nu a fost ușor, dar am reușit!'

Fii recunoscătoare clipă de clipă pentru tot ce ai reușit să faci până acum.

Iată un adevăr: deși multe lucruri din viață nu sunt niciodată sigure, există totuși un lucru sigur - vei lupta și vei reuși să treci peste orice situație dificilă.

Cu toții ne confruntăm cu momente incredibil de grele, în care ne întrebăm de ce trebuie să fim atât de ghinioniști și să avem doar noi astfel de probleme. Unele dintre aceste situații ne vor lasă inevitabil fără cuvinte. Altele ne vor pune la pământ. Vom găsi bariere în calea drumului nostru, piedici în călătoria vieții și ispite la fiecare colț. Uneori s-ar putea să ne confruntăm cu întunericul perioade lungi până când vom putea zări o fărâmă de lumină. Cu toate acestea, lupta nu se încheie pentru că vrem noi să se încheie... ea continuă, are propria cronologie.

Citește și:

Acum vine și partea bună pentru tine: indiferent de ce se întâmplă în viața ta, te poți descurca.

Chiar dacă simți că nu mai poți, întotdeauna vei găsi puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe.

Deși uneori simți că vei fi nefericită pentru totdeauna, vei trece peste orice îți aruncă în drum Universul. Durerea nu vadispărea complet niciodată, însă se va vindeca. Iar cicatricile vor fi cu tine până la finalul vieții pentru a îți reaminti cât de puternică ai fost în cele mai grele momente. Cât de multe ai îndurat. Cicatricile sunt dovada curajului tău - spun o poveste despre puterea pe care o ascunzi în inima ta plăpândă.

Poți face față oricărei situații în viață.

Citește și:

Folosește durerea care există ca lecție pentru a merge mai departe, învață mai multe despre oameni și despre problemele sufletului. Răul te va învăța că nu există niciodată garanții în dragoste, ci contează doar ceea ce trăiesc două persoane în momentul prezent. De asemenea, te va învață că vindecandu-te de durerea inimii, va apărea speranța că într-o zi vei iubi din nou.

Nu poți face față luptelor, obstacolelor și barierelor, însă le poți depăși. Tot ceea ce pare imposibil de trecut poate fi depășit cu timp, răbdare și perseverență. Amintește-ți doar că modul în care alegi să faci față acestor lupte este vital în călătoria ta de a te regăsi. Înțelege faptul că nu ești singură - toți trecem prin așa ceva la un moment dat în viață, însă modul în care depășim astfel de situații este cel care ne face să fim ceea ce suntem.

Citește și:

Așa că ai răbdare. Respiră. Va fi bine. Găsește liniștea de care ai nevoie. Deși pare că nu se va termina niciodată, amintește-ți că și asta va trece. Și va veni un timp în care îți vei spune... 'Nu a fost ușor, dar am reușit!'

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.