Setari Cookie-uri

5 Obiceiuri mărunte și toxice care te scurg de energie 

Din cauza lor nu poți trăi așa cum îți dorești. Iubește-te suficient de mult pentru a renunța la aceste obiceiuri care te scurg de energie. 

1. Te prefaci că totul este în regulă atunci când nimic nu pare să fie așa cum trebuie să fie

Nu este nicio rușine în a recunoaște faptul că te simți epuizată, că îți dorești să renunți, că pui la îndoială deciziile luate și că nu mai poți conținuă. Nu ești robot, ești om. Iar aceasta este o parte naturală a ființei umane.

2. Permiți durerii din trecut să îți distrugă prezentul

Ești mai puternică datorită momentelor grele prin care ai trecut, mai înțeleaptă datorită greșelilor făcute și mai fericită pentru că ai cunoscut tristețea. Nu renunța astăzi din cauza durerii din trecut pe care o cari după tine. Fiecare zi este o nouă zi - închide ușa trecutului și concentrează-te pe momentul din fața ta.

3. Crezi că cele mai frumoase zile ale tale sunt fie în fața ta, fie în spatele tău.

Citește și:

Îți petreci întreaga viață blocată într-un labirint, alergând când în față, când în spate și gândindu-te la momentul în care vei scăpa de acolo. Dar dacă nu o vei face niciodată? Nu te mai folosi nici de trecut și nici de viitor pentru a scăpa de prezent. Viața ta este acum - acest moment are nevoie de atenția ta deplină.

4. Nu accepți schimbarea în viața ta

Da, uneori schimbarea te scoate din zona de confort și asta nu se simte întotdeauna confortabil. Dar fix în momentul în care ieși din această zonă începi să trăiești cu adevărat. Nu evita schimbarea - îmbrățișeaz-o. Canalizează-ți energia în progresul tău.

5. Îți faci atât de multe griji, însă niciodată nu iei măsuri pentru a schimba ceva

Citește și:

Teama este cel mai mare dușman al momentului prezent. Aceasta nu face nimic altceva decât să îți fure bucuria și să te țină ocupată să nu faci absolut nimic. Este ca și cum ți-ai folosi imaginația pentru a crea lucruri pe care nu ți le dorești. Rupe acest obicei negativ cât mai repede cu putință - este mult mai bine să fii epuizată de efort decât de la a nu face nimic altceva decât a crea temeri în capul tău.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.