Isabel lansează Ama Me

Isabel lansează „Ama Me”, un single cu beat-uri dance și versuri în limba spaniolă, însoțit de un videoclip dinamic, în regia lui SAN, ce pune în evidență senzualitatea artistei. 

comunicat de presa:

Compusă de către Inaki Calvo Medel alături de Alexandra Dimitriu și Radu Bolfea Pompiu, „Ama Me” este o piesă plină de sex-appeal, ce are la bază seducția, iar protagonistă în propria poveste este artista Isabel ce joacă rolul femeii îndrăgostite.

„Piesa mă reprezintă sută la sută și nu am acceptat nimic impus pentru că eu sunt convinsă că doar așa publicul o să rezoneze cu mine. Dorința mea este să transmit emoție sinceră și un vibe pozitiv pentru că am pus foarte mult suflet în această piesă", declară artista.

Isabel are 19 ani, este pasionată de muzică și își doreste o carieră la nivel național cât și internațional. Artista a participat la multe festivaluri de muzică atât în țară cât și la nivel internațional unde a obținut foarte multe premii de popularitate.

Retail jobs

Isabel se pregătește cu ore de canto, pian, dans, scrie versuri și adoră moda si artele make-up-ului, iar pentru colecția ei s-a inspirat din graffiti și cultura urbană.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri