Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (14-20 septembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Mă accept pentru ceea ce sunt. Sufletul meu merită iubire. Inima mea merită înțelegere. Eu merit încredere. Merit să fiu eu însămi într-o lume în care toți poartă măști.

Mantră pentru ziua de marti:

Îmi deschid inima pentru a permite ca lucruri minunate să vină în viața mea.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Știu că Universul are un plan bine stabilit pentru mine. Nu mai lupt împotriva lui, ci aleg să fac un pas în spate și să îi permit să mă îndrume în direcția pe care el o consideră potrivită pentru fericirea mea. Am încredere în Dumnezeu și în viitorul meu.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astazi aleg sa fiu recunoscatoare pentru un lucru marunt: sunt sanatoasa, am deschis ochii in aceasta dimineata, oamenii dragi mie sunt sanatosi.

Mantră pentru ziua de sambata:

Am deschis ochii și îi mulțumesc Universului pentru darul acestei noi zile. Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate care mi se întâmplă.

Mantră pentru ziua de duminica:

Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi. Astăzi aleg să îmi spun despre fericire.

Citește și:

foto main: Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.