Setari Cookie-uri

13 Lucruri pe care le înveți pe măsură ce renunți la tot ce nu poți controla

Acceptă ceea ce este, renunță la ceea ce a fost și ai încredere în ceea ce va fi. Drumul tău este mai frumos decât crezi, Universul îți pregătește adevărate minuni.

Este momentul să îmbrățișezi adevărul: ceea ce s-a întâmplat este incontrolabil. Ceea ce faci acum schimbă totul.

Care sunt lucrurile pe care le înveți pe măsură ce renunți la tot ce nu poți controla:

1. Cele mai puternice schimbări se întâmplă în viața ta atunci când te hotărăști să preiei controlul asupra lucrurilor pe care le ai în loc să îți dorești să deții controlul asupra lucrurilor pe care nu le ai.

2. Majoritatea oamenilor sunt nefericiți pentru că pur și simplu consideră imposibil să accepte viața așa cum este acum.

3. Dacă îți faci prea multe griji cu privire la ce ar putea fi și te gândești prea mult la ce a fost, vei ignora și vei pierde complet ceea ce este.

4. Când ești pierdută în griji, anxietate și stres, este ușor să confunzi temerile cu realitatea. Recunoaște că acestea sunt doar gânduri, lasă-le să treacă și eliberează-ți mintea.

Citește și:

5. Cel mai mare obstacol în calea creșterii tale este propria minte. Odată ce poți depăși asta, poți depăși orice.

6. Nu va fi întotdeauna ușor, însă există clipă de clipă un motiv pentru care să fii recunoscătoare - iar cel mai mare dar al recunoștinței tale este că cu cât ești mai recunoscătoare cu atât devii mai prezentă.

7. Secretul pentru a merge mai departe este să îți concentrezi întreaga energie nu pe remedierea trecutului, ci pe construirea prezentului și creșterea viitorului.

8. Să renunți nu înseamnă că nu îți mai pasă de ceva sau de cineva. Pur și simplu îți dai seama că singurul lucru pe care îl poți controla cu adevărat în acest moment este reacția ta la clipa prezentă și atât.

9. În majoritatea cazurilor, nu poți calma furtuna - nu mai pierde timpul încercand. Ce poți face cu adevărat este să te calmezi pe tine, iar furtuna va trece.

Citește și:

10. Întotdeauna poți controla modul în care răspunzi la ceea ce se întâmplă... și în răspunsul tău este adevărata putere.

11. Ziua în care înțelegi totul este ziua în care încetezi să mai încerci să îți dai seama de toate. Ziua în care găsești din nou pace și libertate este ziua în care îi permiți Universului să își joace cartea.

12. Cea mai dificilă parte nu are legătură cu a renunța, ci mai degrabă cu a învăța să o iei de la capăt.

13. Să mergi pe un drum nou poate fi dificil... însă nu este mai dificil decât să rămâi într-o situație care nu îți mai aduce fericire sau, și mai rău, nu mai există.

foto main: Andrey_rage, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.