7 Lucruri pe care nu ar trebui să le explici nimănui

7 Lucruri pe care nu ar trebui să le explici nimănui
Kudika
19 Septembrie 2020

Nu te schimba astfel încât cineva să te placă. Fii tu însăți și oamenii potriviți te vor plăcea pentru ceea ce ești.

Oare oamenii din viața ta îți vor susține întotdeauna deciziile? Nu, nu o vor face! Dar trebuie să îți amintești că în viață nu trebuie să ne justificăm alegerile - ci trebuie să trăim așa cum ne dorim fără ne pese dacă cineva ne susține sau nu. Această viață este doar viața ta. Oamenii pot încerca să te convingă să faci ceva anume, însă nu pot decide pentru tine. Pot merge cu tine de mână pe drumul vieții, însă nu pot merge în locul tău. Așadar, asigură-te că drumul pe care alegi să îl parcurgi se aliniază cu scopurile și visurile tale și nu te speria să mergi singură și să lupți să depășești propriile obstacole.

Acesta să fie propriul motto pe tot parcursul vieții "Aleg să nu îmi pese de ce spun alți oameni." Spune-i oricărei persoane care te judecă sau care încearcă să te schimbe că nu este viața sa. Oricum, indiferent de situație oamenii te vor judeca la un moment dat și nu ai ce să faci cu privire la acest lucru.

În cazul în care ai nevoie de un reminder rapid sau de o doză de încurajare, iată o listă cu acele lucruri pe care nu ar trebui să le explici nimănui:

1. Motivul pentru care alegi să te pui pe tine de fiecare dată pe primul loc. Există doar câțiva oameni în această lume care îți vor rămâne întotdeauna alături - iar tu ar trebui să fii unul dintre aceștia. Prioritizează-ți întotdeauna propriile nevoi.

2. Nevoia de a îți exprima emoțiile. Nu trebuie să îți ceri niciodată scuze pentru că ești sensibilă sau emotivă. Nu există niciun motiv să îți fie rușine că simți ceva sau că acționezi într-un mod diferit.

3. Faptul că ești o persoană ciudată. Cu toții suntem ciudați în felul nostru, nu trebuie să te simți sub niciun fel stânjenită.

4. Faptul că alegi să ierți. Resentimentele sunt pentru cei care insistă că li se datorează ceva și nu pot trece peste o anumită situație.

5. Faptul că alegi să îți petreci timpul cu anumite persoane. În cele din urmă, cea mai bună investiție din timpul tău limitat pe pământ este în a o petrece cu oamenii pe care îi iubești.

6. De ce ai dat greș și de ce nu îți este teamă să dai greș din nou. Eșecul reprezintă ocazia de a începe din nou... de data asta și mai puternică și mai curajoasă.

7. De ce ești fericită acum deși nu ai niciun motiv anume. Viață ta este perfectă cum este acum. Nu ai nevoie de mai multe lucruri pentru a fi fericită, ci din contră - tu trebuie să înveți să fii recunoscătoare pentru tot ce ai obținut până în momentul prezent.

foto main: Dmitry Molchanov, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri