Setari Cookie-uri

Chiar dacă are suflet bun, când își pierde încrederea în tine e semn că totul s-a terminat

Nu va pleca pentru că nu îi pasă, va pleca pentru că nu mai putea continua să încerce să te convingă să îți pese ție. 

Ea va căuta orice scuză pentru a nu renunța la tine. Un lucru interesant despre oamenii cu un suflet bun este că ei cred tot ce le spui. Nu pentru că sunt naivi, însă cred în binele din oameni; întotdeauna aleg să vadă părțile bune. Vor să creadă că toată lumea este la fel de onestă și de matură ca ei și că toți avem aceleași intenții bune.

Chiar dacă a văzut atât de multe situații urâte și a trecut prin probleme grave, ea alege să vadă doar binele din oameni (indiferent de câte ori a fost dezamăgită).

Îți va oferi multe șanse... și ar fi bine să profiți de ele și să încerci să te schimbi. Ea va fi acolo pentru tine de fiecare dată, te va susține necondiționat, va încerca să te ajute să te ridici de la pământ în momentele cu adevărat dificile. Indiferent de situație, va alege zi de zi, clipă de clipă, să te țină strâns de mână și să îți fie alături.

Citește și:

Însă... totul până la un punct. Chiar și cele mai bune suflete obosesc. Răbdarea lor este pusă la încercare. Încrederea lor este provocată de nenumărate ori. Și ajung să se întrebe de ce doar ele depun efort în relația în care sunt și de ce sunt rănite de fiecare dată?

Ea nu se va schimba, însă te va lăsa să pleci.

Te va elibera pentru că va înțelege că lucrurile nu se vor schimba niciodată. Că întotdeauna ea va oferi tot ce are mai frumos și nu va primi absolut nimic în schimb... pentru că ție nu îți pasă. Tu vrei tot ce este mai frumos din partea ei. Tu te hrănești cu iubirea, dragostea, sensibilitatea, puterea și fericirea ei.

Nu va pleca pentru că nu îi va mai păsa... va pleca pentru că își va da seama că nu va mai putea continua să încerce să te convingă să îți pese. Și odată ce își va da seama de acest lucru, odată ce va înțelege că a făcut tot ce a putut pentru tine (ceea ce probabil este mai mult decât au făcut majoritatea oamenilor din viața ta), va înceta să mai încerce. Și își va vedea de drumul ei.

Citește și:

foto main: Anna Selina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.