Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Balanță. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele săptămâni

Este momentul să înfruntăm adevărurile de care fugim de atât de mult timp. 

Privim în urmă și facem pace cu trecutul, ne negociem viitorul cu Universul și ne pregătim sufletele pentru iarnă.

Pe 22 Septembrie Soarele a intrat în zodia Balanță. Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Berbec

Învață să îți asumi responsabilitatea. Nu mai fugi de probleme pentru că ele vor veni după ține. Adună-te și încearcă să înțelegi ce se întâmplă și, cel mai important, să găsești o soluție pentru situația în care te afli.

Taur

Dă-ți seama de ce îți dorești cu adevărat de la viață (nu doar în ceea ce privește viața profesională, ci și cea personală/ sentimentală), fă-ți un plan pentru următoarele luni și ține-te de el. Este momentul să te redescoperi, să fii sinceră cu tine, să îți asumi riscuri.

Citește și:

Gemeni

Renunță la trecut. Nu mai găsești nimic acolo decât lecțiile de viață de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Continuă-ți drumul, te așteaptă numeroase surprize incredibile din partea Universului. În scurt timp totul se va schimbă pentru tine.

Rac

Ai grijă de sufletul tău. Este momentul să fii puțin egoistă, să te gândești la tine și, cel mai important, să te pui pe primul plan. Învață să îți asculți inima și să faci ce îți dictează ea.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.