Setari Cookie-uri

Dacă te face să suferi, pleacă. Bărbatul care te iubește nu ți-ar face rău niciodată

Mai bine singură decât lângă cineva care te face să suferi

Dacă se joacă cu tine făcându-te să crezi că este interesat de tine într-o zi și apoi își schimbă complet ideile, încetează să îl mai primești în viața ta.

Dacă îți trimite semnale mixte care te dau peste cap și te fac să îți pui mii de întrebări, atunci încetează să îl mai primești în viața ta.

Dacă el este motivul pentru care ai plâns atâtea nopți și pentru care te privești în oglindă cu milă, atunci încetează să îl mai primești în viața ta.

Da, știu, este dificil... nu îți poți controla sentimentele, dar îți poți controla modul în care reacționezi. Nu te poți forța să nu te mai gândești la el... însă te poți opri din a îl mai caută. Te poți opri din a accepta tratamentul lui de rahat. Te poți opri din a îl ierta de fiecare dată când știi că va face la fel și, în cele din urmă, tot tu vei avea de suferit.

Citește și:

Dacă te plângi prietenilor tăi despre el, atunci încetează să îl mai cauți.

Dacă ai fost mai mult tristă decât fericită în ultima perioadă, atunci încetează să îi mai scrii.

Dacă ești îngrijorată cu faptul că nu se va purta niciodată frumos cu tine, atunci încetează să te mai ții după el.

Sigur, există posibilitatea de a se schimba în viitor... poate apropiat, poate îndepărtat. Însă ești dispusă să treci prin atâtea momente dificile pentru niște promisiuni? Nu ai nicio siguranță că va fi persoana care spune că vrea să fie. Nu ai nicio siguranță că nu te minte. Și, în plus, contează enorm cum se poartă cu tine acum, nu cum va fi în viitor.

Gândește-te la tine. Meriți așa ceva? NU! Tu meriți un bărbat sincer, matur, serios. Meriți să fii iubită, respectată, apreciată, acceptată pentru ceea ce ești. Meriți să fii într-o relație în care să știi că aparții.

Citește și:

Nu mai căuta atenție din partea lui. Pentru că într-o relație adevărată nu trebuie să cauți atenție... o primești fără să o ceri. Un bărbat care este interesat de tine te va căuta și îți va demonstra clipă de clipă că își dorește să fie cu tine.

Dacă simți că ești singura care depune eforturi de a fi împreună și de a vă cunoaște mai bine, atunci fă un pas în spate și eliberează-l. Lasă-l să plece pe drumul lui. Meriți pe cineva mai bun.

foto main: wk1003mike, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.