Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la a îi pune pe alții pe primul loc

Învață să ai grijă de tine; nu poți oferi iubire dacă inima îți este secată de orice sentiment frumos și sufletul îți este obosit. Încearcă să fii puțin egoistă - și dacă nu o faci pentru tine, atunci fă-o pentru oamenii pe care îi iubești.

Fecioară - Trebuie să renunți la dorința de a deține tot timpul controlul

Multe lucruri care ni se întâmplă în viață nu țin de noi. Nu poți deține tot timpul controlul asupra vieții tale; ce poți face, în schimb, este să fii foarte atentă la modul în care reacționezi la fiecare situație dificilă - aici este puterea ta reală.

Balanță - Trebuie să renunți la câteva visuri

În această perioadă ești destul de aglomerată pe plan profesional, așa că trebuie să pui pe pauză câteva visuri astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce îți propui. Nu îți face griji, în scurt timp vei reveni la ele și vei reuși să lupți pentru a le vedea împlinite.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la teama de eșec

De ce îți este frică? Eșecul vine la pachet cu cele mai importante lecții. Așadar, nu te teme să dai greș. Să îți fie frică mai degrabă să trăiești non stop în zona de confort și să nu îndrăznești mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.