Setari Cookie-uri

Ce te învață Universul în luna octombrie 2020 în funcție de semnul zodiacal

Fiecare semn zodiacal are ceva diferit pregătit de către astre pentru luna octombrie 2020. Află care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl înveți în următoarele săptămâni:

Leu - Înveți să ceri ajutorul atunci când simți că nu mai poți

Treci printr-o perioadă destul de aglomerată și încărcată emoțional pe toate planurile. În sfârșit îți dai seama că nu te poți descurca singură în situațiile în care ești implicată, motiv pentru care îți calci pe orgoliu și ceri ajutorul oamenilor dragi. Îți dai seama că nu ești singură.

Fecioară - Înveți să lași în spate trecutul

Ești într-o luptă continuă cu tot ce s-a întâmplat în trecut. Din fericire, în luna octombrie începi să nu mai fugi de tot ce a fost, să accepți că nu mai poți schimba nimic, să închizi acea ușa și să mergi mai departe cu viața ta, să te bucuri de meomentul rpezent.

Balanță - Înveți să iubești cu adevărat

Citește și:

Luna octombrie aduce surprize pe plan sentimental; astrele sunt pregătite să îți scoată în cale o persoană cu adevărat specială care îți va schimba radical modul în care privești relațiile și dragostea. Înveți să iubești cu adevărat.

Scorpion - Înveți să faci compromisuri în relațiile cu cei din jurul tău

Nimeni nu este perfect și tu înțelegi acest lucru pierzând câțiva oameni dragi. De aceea alegi să faci o schimbare în viața ta, să accepți fiecare persoană pentru ceea ce este, să nu mai încerci să o schimbi și să faci compromisuri astfel încât să vă întâlniți la jumătatea drumului.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.