Setari Cookie-uri

Crește-ți singură aripi. Ești mai puternică decât toate furtunile vieții

Îți amintești de acele momente în care credeai că nu poți trece peste? Ai trecut... și o vei face din nou. Pentru că tu ești mai puternică decât crezi. 

Să fii puternică înseamnă să recunoșți că totul în viață este trecător. Ia-ți un moment și imaginează-ți că inima ta este soarele și că grijile tale sunt niște simpli nori care trec pe cerul tău. Acum închide ochii, urmărește cum grijile ies din cercul tău, cum sunt purtate de vânt și concentrează-te pe căldura soarelui tău interioar.

Pacea interioară nu este o destinație... este un loc în sufletul tău, în interiorul tău. Ceea ce te blochează adesea și nu îți permite să fii în acest loc liniștit este frământarea pe care o poți simți - care vine sub diferite forme precum anxietate, stres, grija zilei de mâine. Aceste manifestări ale haosului sunt deseori furtuni trecătoare care se dezvoltă în mintea ta. Aceste furtuni pot fi uneori sezoniere sau se pot întoarce ca un duș cu apă rece - însă întotdeauna sunt temporare.

Citește și:

În spatele acestor furtuni exiști tu. În spatele acestor furtuni există natura ta reală. Există sinele tău puternic. Există lumina ta interioară. Și dacă îți permiți să vezi dincolo de griji, de probleme, de stres, de anxietate și de toate problemele minții, poți vedea că nu ești această furtună. Tu nu ești toate stările dificile pe care le ai. Tu nu ești teamă. Ești mult mai mult. Ești soarele și luna care revin în fiecare zi și noapte pe cer indiferent de ceea ce se întâmplă în Univers. Ești putere. Ești curaj. Ești încredere că e și mâine o zi și că va fi mai bine.

Căci nicio furtună nu este niciodată suficient de puternică pentru a doborî soarele curajos dintr-o zi minunatăsau luna plină din liniștea nopții. Ține-ți capul sus și rămâi curajoasă și încrezătoare în forțele tale.

Citește și:

Chiar și în zilele în care nu putem vedea soarele și luna din cauza norilor sau a ploilor torențiale, noi știm că sunt acolo pe cer. Așadar, învață să strălucești și tu indiferent de situație. Chiar și în zilele în care te simți deconectată de tine însăți sau obosită de incertitudine, poți privi spre soarele și luna din interiorul tău pentru a îți reaminti cine ești la cel mai profund nivel.

Când norii încep să se formeze aaută în inima ta. Când ceața pune stăpânire pe tine caută în sufletul tău. Când ploaia începe să cadă privește către soarele tău interior. Amintește-ți că ești mai puternică decât ceea ce se întâmplă în jurul tău. Caută lumina. Caută dragostea din tine. Crește-ți singură aripi. Mergi mai departe. Vor veni și zile mai bune.

Citește și:

foto main: Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.