Setari Cookie-uri

6 Lucruri pe care nimeni nu ți le poate lua. Niciodată

Nu te fac nefericită greutățile vieții, ci modul în care le transporți.

Cele mai mari obstacole care stau între o persoană și ce își dorește în viață sunt voința de a încerca și credința că nu este posibil. Speranța este vocea mică din capul tău care îți șoptește că poți atunci când o lume întreagă îți pune că este imposibil.

Dintre toate lucrurile care îți pot fi luate - bunuri, tinerețe, sănătate, cuvinte, drepturi - iată ce nu îți poate lua nimeni niciodată...

1. Unicitatea ta

Într-o lume atât de numeroasă, de vastă, de diferită, de schimbătoare... tu ești unică. Nu mai este nimeni ca tine. Există o magie în tine care îți aparține. Da, te schimbi în fiecare zi, însă întotdeauna ești uimitoare. Să nu uiți niciodată asta.

2. Modul în care te simți cu privire la tine

Citește și:

Ai nevoie de mult timp pentru a învăța cum să nu te judeci prin ochii altcuiva, însă după ce înveți să faci asta, lumea îți aparține. Nu mai ai obstacole pe care nu le poți depăși. Așa că renunță la a te mai gândi ce spun sau cred alții despre tine. Ce cred ei nu este important. Important este modul în care tu te simți cu privire la tine.

3. Pasiunile și visurile tale

Dacă a existat vreodată un moment pentru a îți urmări pasiunile și visurile și a face ceva care chiar contează pentru tine, acel moment este chiar acum. Găsește-ți pasiunea supremă, oricare ar fi aceasta. Și chiar dacă lucrurile nu funcționează conform planificării, te vei îndrepta în continuare pe drumul cel bun. Pentru că nimic pentru care pui suflet nu este pierdere de timp - indiferent de ce se întâmplă.

Citește și:

4. Determinarea ta

Când viața te pune într-o situație în care te face să simți frică, atunci Universul îți oferă șansa de a deveni puternică și curajoasă. Nimic nu este permanent în această lume nebună, nici măcar greșelile, eșecurile, necazurile și durerea. Dacă mergi mai departe, vei găsi în cele din urmă lucrurile de care ai nevoie pentru a depăși situația în care te afli.

5. Atitudinea ta

Nimeni nu îți poate lua modul în care alegi să răspunzi la ce spun și fac ceilalți. Una dintre libertățile tale este să îți alegi atitudinea în orice circumstanță dată. Alege să fii fericită și optimistă. Nu este întotdeauna ușor să găsești fericirea în tine însăți, însă este întotdeauna imposibil să o găsești în altă parte.

Citește și:

6. Abilitatea ta de a răspândi dragoste și bunătate

Măsura vieții nu constă în ceea ce acumulezi, ci în ceea ce oferi. Și 99% din timp primești ceea ce oferi, așa că oferă iubire, bunătate, zâmbete. Amintește-ți, scopul final al tuturor obiectivelor este să fim fericiți. Așadar, dacă vrei să fii fericită, fă-i fericiți pe cei din jurul tău (însă nu uita de tine).

foto main: DavidTB, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.