Setari Cookie-uri

Fericit nu ești atunci când ai tot ce vrei. Fericit ești atunci când iubești tot ceea ce ai

Fericirea este o alegere. Cu cât ești mai fericită, cu atât viața ta va fi mai frumoasă (și mai ușoară)

Ești întotdeauna în controlul fericirii tale. Fericirea este o alegere și depinde de tine. Dacă aștepți un loc de muncă perfect, o casă perfectă, o relație perfectă, un moment din viitor perfect pentru a fi fericită, te pregătești să fii nefericită o bună bucată din timp... zile, săptămâni, luni, ani... poate chiar zeci de ani (cea mai tristă parte).

Perfecțiunea nu există. Alege să fii fericită cu lucrurile pe care le ai acum în viața ta. Cu situația în care te afli. Cu momentul în care ești.

Dacă nu ești mulțumită de ceea ce ai acum, ce te face să crezi că vei fi mulțumită când vei avea mai multe? Fericirea este o alegere... așa cum a fi trist este o alegere. Toată lumea ajunge să aleagă și, dacă te concentrezi în mod constant asupra lucrurilor dificile, asupra problemelor, asupra tristeții, asupra gândurilor negre, asupra situațiilor care nu merg așa cum îți dorești tu, atunci așa vei fi întreaga ta viață - tristă, dezamăgită, anxioasă, stresată.

Citește și:

Întoarce pagina. Alege fericirea imediat ce te trezești dimineața. Apreciază că Universul ți-a mai dat o zi pe acest pământ. Bucură-te de lucrurile mărunte. Trăiește aici și acum. Iubește tot ce te înconjoară. Ai fost copil odată și nu ai avut nevoie de mult pentru a fi fericită. Întoarce-te la acele amintiri și trăiește din nou acel tip de viață. Alege fericirea. Clipă de clipă.

Iată câteva mantre pe care să ți le spui în momentele în care lucrurile nu merg așa cum îți dorești și ai nevoie de puțin zen pentru a îți continua drumul:

1. Fericirea nu se caută și nici nu se așteaptă. Ea este aici și acum, stă doar în puterea mea să o descopăr.

2. Câteodată tot ce trebuie să fac este să uit ceea ce simt și să îmi amintesc ceea ce merit.

Citește și:

3. Mă bucur de viață acum. Fac tot ce îmi doresc. Nu aștept să treacă timpul și să ajung la o vârstă la care nu mai pot face nimic.

4. Uneori o singură clipă valorează mai mult decât un an întreg trăit din așteptări. Eu sunt responsabilă pentru propria fericire.

5. Fericit nu ești atunci când ai tot ce vrei. Fericit ești atunci când iubești tot ceea ce ai.

6. Fericirea este în natura noastră. Nu este nimic greșit în a dori. Ce este greșit este că o căutăm în exterior când ea sălășluiește în interior.

7. Să fac ce îmi place înseamnă libertate. Să îmi placă ce fac înseamnă fericire.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.