Setari Cookie-uri

Cine pe cine: AMNA și Robert Toma fac echipă

După ce au făcut echipă pentru hituri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări, precum „În oglindă”, „Aproape cel mai departe” și „La capătul lumii”, AMNA și Robert Toma colaborează din nou și lansează „Cine pe cine”.

comunicat de presa: Cei doi artiști s-au dedicat întregului proiect, de la conceptul videoclipului regizat de Silviu Mîndroc până la versuri, unde au lucrat alături de Alex Parker.

„Mă cunoasc de foarte mulți ani cu Robert și ne leagă o prietenie foarte frumoasă. Este întotdeauna o plăcere să scriu muzică și mai ales să lansăm piese împreună. Nu am mai colaborat de câțiva ani și cred că era timpul să lansăm o nouă piesă. «Cine pe cine» este o piesă de dragoste, cu un final ușor nefericit, în care cei doi devin nesiguri și se întreabă cine pe cine a iubit mai mult. Abia aștept să ascultați acest single și sper să ajungă și la inimile voastre. Nu uitați să vă abonați la canalul meu de YouTube, vă pregătesc multe proiecte tare dragi mie”, povestește AMNA.

Citește și:

„Mă bucur că am reușit să ne regăsim din nou pe o piesă, lucrăm de mult timp împreună și la fel ca la celelalte melodii lansate totul a decurs natural și am zis că este timpul să continuăm seria cu piesa «Cine pe cine»", declară Robert Toma.

Deși uneori lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită, „Cine pe cine” vine ca un îndemn către iubire, încredere, acceptare și optimism. Dragostea este un sentiment atât de frumos, ce își face loc în inima noastră și este trăit diferit de fiecare om.

AMNA și-a cucerit de-a lungul timpului publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „14 februarie”, și „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z. În luna mai, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat „Cealaltă ea”, single ce a adunat peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube.

Robert Toma a colaborat de-a lungul timpului cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. A lansat single-uri precum „Toată vara” (feat. Marius Moga), „Voi fi acolo”, „Tot ce mi-a rămas” (feat. ADDA și Liviu Teodorescu), „Până vom îmbătrâni”, „Binele ce îmi face rau” (feat. Jovanna) și „Cum trăiește lumea bună”, piese care au adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.