Setari Cookie-uri

Luna Plină din Berbec ne va elibera de durerea pe care am cărat-o atât de mult timp după noi. Află mantra zodiei tale

În sfârșit o veste minunată. După o perioadă încărcată de emoții negative, de stări dificile, de stres și de probleme, iată că Universul își îndreaptă atenția asupra noastră și ne vine în ajutor.

Balanță

Sunt un suflet frumos care radiază într-o formă frumoasă. Totul este bine în sufletul și mintea mea.

Scorpion

Astăzi o să-mi ascult vocea interioară și îi permit să mă călăuzească. Știu că viața este ușoară. Las toate gândurile negative și dureroase să plece și mă las purtată de viață.

Săgetător

Mă armonizez la energia vindecătoare și dătătoare de putere a iubirii, cu fiecare zi care trece. Permit Umanității să fie cea ce își dorește să fie.

Capricorn

Știu că este o perioadă dificilă, însă și asta va trece. Am încredere în Univers. Am încredere în Dumnezeu că mă va călăuzi în continuare. Am încredere în mine că voi găsi puterea de a depăși această situație.

Vărsător

Citește și:

Strălucesc cu încrederea că Universul mă iubește. Iubirea este că să vindece. Iubirea înseamnă înnoire. Iubirea trebuie să ne ducă mai aproape de Dumnezeu.

Pești

Am tot ce îmi trebuie pentru a fi fericită. Sunt călăuzită de Univers să îmi folosesc intuiția și să inițiez acțiuni inspirate pentru a-mi îndeplini dorințele.

foto main: ART STOCK CREATIVE, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.