Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii ale lunii octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie. Află care sunt cele mai norocoase zodii ale acestei perioade. Te numeri printre ele?

Luna octombrie vine cu vești frumoase pentru aceste trei zodii:

Taur - Îți regăsești drumul în viață

Acesta nu a fost cel mai bun an pentru tine. A fost unul destul de intens, cu schimbări de planuri neașteptate, cu un nou drum, cu multă dramă și cu durere. Ei bine, iată că Universul îți arată adevăratul motiv pentru care ai fost nevoită să treci prin toate aceste momente: ai avut nevoie să crești pentru tot ce urmează în viața ta. Ai avut nevoie să îți demonstrezi cât de puternică ești, să crezi în tine și să îți dai seama că nu ai nevoie de nimeni altcineva pentru a fi cu adevărat fericită. Luna octombrie are pregătite pentru tine câteva lucruri minunate și magice.

Următoarea perioadă vine la pachet cu o nouă serie de transformări și de schimbări - însă de data aceasta sunt unele foarte frumoase. Urmează-ți intuiția, alege să ai grijă de tine, să fii propria ta prietenă și să nu îți faci planuri stricte cu privire la viitor. Trăiește prezentul și bucură-te de acum.

Citește și:

Scorpion - Bucură-te de această lună

Octombrie este luna ta - aceasta este luna în care începe un nou sezon, un nou capitol, o nouă viață. Ai șansa să construiești visuri noi, să mergi pe alt drum, să faci alegerile de care până acum îți era teamă. Pune-ți o dorință, cere-i Universului să îți fie alături, pune-ți întrebările potrivite, caută lucrurile de care ai nevoie și nu renunta până când nu le vei găsi.

Octombrie va fi o lună intensă, însă extrem de frumoasă. Acum vei crește mai mult decât ai făcut-o în ultimii ani. Bucură-te de tot ce se întâmplă și trăiește fiecare moment cu emoție și cu dorința de a fi fericită.

Săgetător - Schimbări uriașe la orizont

Luna octombrie este o perioadă cu adevărat interesantă pentru tine deoarece te va face să îți îndrepți atenția asupra unor capitole ale vieții tale pe care până acum le-ai tot ignorat. Sunt multe lucruri de revizuit, de schimbat, de adaptat, de trăit. Va fi o perioadă cu emoții intense, însă necesare pentru a înțelege care este drumul tău în viață și ce ai de făcut de acum înainte.

Citește și:

Pe plan personal, ieși din zona de confort și iincepi relații noi și cunoști oameni noi. Va fi o perioadă în care vei încerca să înțelegi mai bine sufletele din jurul tău astfel încât să creezi conexiuni mai puternice, mai intense și mai sănătoase. Dacă ești singură, astrele au o surpriză pentru tine pe final de lună.

foto main: Billion Photos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.