Setari Cookie-uri

Trebuie să înveți să renunți la trecut. Eliberează-te de el. Oricum nu ai deținut niciodată controlul asupra lui

Încerci să te întorci din drum către o viață pe care deja o cunoști sau creezi altă viață mai frumoasă decât tot ce ai trăit până acum? Puterea este la tine.

De prea multe ori simțim că toate lucrurile frumoase care amenință să ne fure bucuria și fericirea sunt, de obicei, blocate în trecutul nostru. Fostul iubit, job-ul la care nu aveam probleme, prietenii care ne erau alături. Știi la ce mă refer - vremurile când eram mai linișțiți, mai împăcați cu noi, mai fericiți. Putem fi prinși privind în direcția greșită și nu ne mai dăm seama că nu privim către ceea ce contează cu adevărat: momentul prezent și viitorul.

Nu bagi în seamă cea mai importantă zi din viața ta gândindu-te la ce s-a întâmplat? Aceasta este viață irosită. Da, atunci era bine. Relația ta sentimentală era minunată. Simțeai că ai viața pusă în ordine, nu îți lipsea nimic. Dar gândește-te la cât de multe poți face cu tot ce ai învățat. Gândește-te la cât de puternică ești. Gândește-te la cât de mult ai crescut.

Citește și:

Va fi mai bine, crede-mă. Nu mai plânge cu privire la ce s-a întâmplat. Mulțumește-i trecutului pentru lecția primită și mergi către viitorul minunat care te așteaptă.

Prin trei întrebări simple poți înceta să te mai concentrezi asupra trecutului și să mergi mai departe cu viața ta. Iată care sunt aceste întrebări:

1. Unde este inima mea?

Unde ești? Nu, nu fizic... nici măcar emoțional. Te întreb unde ai lăsat cea mai bună versiune a ta? Când ai fost cea mai entuziasmată cu privire la viață? Unde ți-a fost frântă inima? Unde ai lăsat piesele împrăștiate pe podea? Este esențial să găsești acel loc astfel încât să te poți împăca cu tine.

2. De ce sunt aici?

Aceasta este cea mai dificilă parte de înțeles, însă dacă lucrezi la ea vei produce cele mai bune rezultate pentru viitorul tău. Când afli de ce ești blocată într-un loc dureros, care nu îți face plăcere, descoperi și minciunile care au devenit parte a identității tale. Nu te poți întreba o singură dată pentru că vei minți - neintenționat, desigur. De aceea trebuie să încerci să îți pui această întrebare de mai multe ori - pe parcursul unei perioade de timp astfel încât să îți dai seama care este adevărul.

Citește și:

3. Încotro mă îndrept?

De multe ori nu mergem înainte pentru că nu știm unde mergem. Nu există nicio speranță cu privire la viitor pentru că suntem prea concentrați asupra trecutului. Descoperă încotro vrei să mergi. Încerci să te întorci din drum către o viață pe care deja o cunoști sau creezi altă viață mai frumoasă decât tot ce ai trăit până acum? Puterea este la tine.

foto main: Kichigin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.