Setari Cookie-uri

Cea mai importantă lecție în viață: Să nu crezi niciodată că nu ți se poate întâmpla ție

Nu subestima niciodată puterea Universului. 

Când te aștepți mai puțin, viața te poate pune la pământ, schimbându-ți planurile, prezentul și viitorul. Nu te gândi că nu ți se poate întâmpla și ție și nu uita să trăiești fiecare clipă cu entuziasm.

"Crezi că ție nu ți se va întâmpla niciodată, că nu ți se poate întâmpla așa ceva, că ești singura persoană din lume căreia niciunul dintre aceste lucruri nu i se va întâmpla vreodată și apoi, unul câte unul, toate parcă încep să ți se întâmple așa cum li se întâmplă și tuturor celorlalți oameni." - spunea Paul Auster, Winter Journal.

Oricât de ciudat ar suna, în viață trebuie să fim pregătiți pentru tot ce se întâmplă. Trebuie să avem încredere în noi, să ne spunem că va fi bine în momentele dificile, să găsim puterea de a merge mai departe și, cel mai important, să știm cum să gestionăm anumite situații - iar dacă nu știm, să învățăm.

Citește și:

Trăiește în prezent

Dacă acum este bine, bucură-te de acest moment. Nu trăi pentru viitor. Apreciază toate lucrurile pe care le ai, trăiește în prezent, zâmbește, alege să fii fericită, numără-ți binecuvântările. Nu te gândi la ce s-a întâmplat în trecut și nici nu îți mai face atât de multe griji pentru tot ce urmează să se întâmple. Da, vor fi numeroase provocări care te vor scoate din zona de confort și care te vor transforma într-o altă persoană. Da, vor fi mici supărări care îți vor fura zenul și fericirea. Da, vor fi numeroase activități nesemnificative care îți vor mânca din timpul tău prețios.

Însă dacă în acest moment poți zâmbi, atunci zâmbește... cu tot sufletul și cu toată inima. Permite-ți să fii fericită.

Citește și:

Mantre pe care sa le folosesti in momentele dificile:

Iubesc viața necondiționat. Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea.

Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

O să încerc să fac în această zi tot ce îmi stă în putință astfel încât, atunci când pun capul diseară pe pernă, să am sentimentul unei satisfacții depline.

Sunt liberă să merg mai departe cu viața mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Citește și:

Sunt un suflet frumos care radiază într-o formă frumoasă. Totul este bine în sufletul și mintea mea.

Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Dau drumul aripilor mele și învăț să zbor. Învăț să lupt pentru ce îmi doresc, să îmi asum riscuri, să muncesc pentru a îmi vedea visurile împlinite.

Mă armonizez la energia vindecătoare și dătătoare de putere a iubirii, cu fiecare zi care trece. Permit Umanității să fie cea ce își dorește să fie.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.