Setari Cookie-uri

Karma de familie: 6 Semne că plătești datoriile strămoșilor tăi și cum să te eliberezi de ele

Află dacă porți pe umeri karma familiei tale, dacă ești izbăvitorul karmic al neamului tău și ce poți face pentru a tăia corzile energetice. 

Când vorbim despre karmă, ne concentrăm atenția asupra propriilor acțiuni individuale - aducem pozitivitate sau negativitate în Univers? Cu toate acestea, câțiva oameni selectați de Unviers pot purta o povară mult mai grea, și anume karma familiei lor de-a lungul unor generații numeroase.

Karma se poate acumula în timp și poate fi extrem de dificil de cărat de-a lungul vieții. Din fericire, avem și o veste bună - corzile energetice pot fi tăiate astfel încât să te eliberezi de toată durerea și de legătura cu karma strămoșilor.

Iată care sunt cele mai întâlnite semne că plătești datoriile strămoșilor tăi:

1. Uneori ai o problemă de sănătate inexplicabilă. Există momente când energia karmei cântărește asupra noastră cu o presiune atât de mare încât poate provoca dureri și suferințe fizice.

Citește și:

2. Îți este teamă de efectele karmei negative. Poate că nu îți dai seama, însă depui eforturi uriașe pentru a te proteja de consecințele karmei negative - te concentrezi prea mult timp evitând negativitatea și încerci să aduci energia pozitivă în toate domeniile vieții tale.

3. Îți dai seama că ai o stare mai înaltă de conștientizare spirituală în comparație cu familia ta. Te simți conectată cu energia spirituală, ești mai conștientă de puterea Universului asupra noastră.

4. Te găsești prinsă în probleme familiale ciudate sau chiar bizare. Încerci cât poți să le eviți, însă de fiecare dată ești atrasă de toate conflictele familiale, de probleme, de drame.

5. Identifici tiparele recurente în comportamentul membrilor familiei și simți că vrei să le remediezi. Membrii familiei fac în mod regulat aceleași greșeli.

Citește și:

6. Uneori simți că nu aparții familiei tale. Este greu să explici, însă sufletul tău parcă simte că este ceva diferit la tine care nu se potrivește cu familia ta. Te simți diferită.

Ce ai de făcut? Cum te poți elibera de karma familiei? Cum îți poți curăța aura din jurul tău? Iată câțiva pași simpli și foarte eficienți:

1. Învață să fii recunoscătoare în viață - pentru fiecare experiență pe care o trăiești - atât bună, cât și rea. Trezește-te dimineața cu zâmbetul pe buze și mulțumește-i Universului pentru cadoul pe care ți-l oferă: încă o zi în această lume minunată.

2. Acționează cu dragoste - cu iubire pură și sinceră față de toți oamenii indiferent de cine sunt, ce au făcut sau de relația pe care o ai cu ei.

Citește și:

3. Verifică-ți motivele pentru care acționezi așa cum o faci - și asigură-te că vin dintr-un loc în care există iubire, fericire și gânduri bune.

4. Urmărește-ți atitudinea - gândurile negative creează o energie negativă. Învață să te detașezi de tot ce este dificil, toxic și alege să privești viața cu alți ochi.

5. Iartă - poate fi cel mai greu lucru de făcut, însă este cel mai important pentru a îți inversa karma și a scapă de datoriile strămoșilor tăi.

foto main: Sandratsky Dmitriy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.