Setari Cookie-uri

Scrisoare de la o străină către altă străină: Știu că lucrurile sunt dificile, însă încă lupți și asta te face minunată

Când vezi întuneric în jurul tău și nu îți găsești drumul, mai fă un pas. Și încă unul. Și vei da de acea luminiță puternică. Nu renunța. Încă puțin. Eu cred în tine, așa că o să te rog să crezi și tu. 

Nu cred în multe în această viață, însă întotdeauna am crezut în tine. Când umerii îți sunt prea grei din cauza poverii pe care o porți și simți că te prăbușești, să știi că pământul este o iluzie. Da, vei cădea, însă te vei ridica.

Când simți că nu mai poți duce, trebuie să știi că este în regulă să plângi. Să te eliberezi de toată durerea pe care o simți. Eliberarea nu este echivalentul renunțării. Eliberarea îți oferă o nouă putere și îți permite să vezi lumea dintr-un unghi diferit.

Uneori este nevoie să întâmpini o astfel de problemă, să treci printr-o astfel de situație pentru a te simți întreagă. Pentru a îți crește aripi. Pentru a îți da seama cât ești de puternică. Uneori este nevoie că totul în jurul tău să se dărâme pentru a îți da seama că aceasta nu era viața ta și că trebuia să faci o schimbare mai devreme sau mai târziu.

Citește și:

Uneori, oamenii despre care crezi că sunt acolo pentru o veșnicie pentru a te face puternică sunt cei care te împiedică de fapt să îți trăiești viața. Sunt cei care scot ce este mai rău din ține. Sunt cei care nu îți permit să crești. Sunt cei care nu au niciodată încredere în ține, care nu cred în visurile tale, care nu știu cât de minunată ești.

Indiferent de situație, mergi mai departe. Vei trece și peste asta.

Nu uita niciodată că ești mai puternică decât crezi. Nu uita că ești mai puternică decât toate lucrurile care ți s-au întâmplat. Nu uita că ești mai puternică decât toți oamenii care te-au părăsit.

Când vezi întuneric în jurul tău și nu îți găsești drumul, mai fă un pas. Și încă unul. Și vei da de acea luminiță puternică. Nu renunța. Încă puțin. Eu cred în tine, așa că o să te rog să crezi și tu.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.