7 Semne că devii persoana care trebuie să fii 

7 Semne că devii persoana care trebuie să fii 
Kudika
10 Octombrie 2020

Ai o dorință puternică de a renunța la unele relații care acum ți se par inutile. 

1. Faci totul singură și te simți izolată de oamenii din jurul tău

Cu cât crești mai mult, cu atât simți mai mult că te poți descurca singură. Nu vrei să fii povara nimănui, știi de ce ești în stare și cât de puternică ești.

2. Îți dai seama că ai mult de muncă la tine și ești mai atentă la relațiile cu oamenii din jurul tău

Știi exact că ai câteva probleme pe care trebuie să le depășești; vei simți că ai o mulțime de cunoscuți, însă destul de puțini prieteni. Începi să pui la îndoială relațiile cu alte persoane, începi să îți dai seama cine este real și cine nu.

3. Îți este greu să ai încredere în oameni

Nu doar că ești selectivă cu privire la oamenii din jurul tău, dar nici nu mai ai timp pentru a accepta cu ușurință dramele acestora. Ai fost dezamăgită de prea multe ori - ai trecut prin atâtea. Știi exact cum funcționează lumea reală și nu mai vrei să fii dezamăgită.

4. Întotdeauna simți nevoia să faci ceva nou

Ești în punctul în care simți că trebuie să explorezi, să descoperi, să trăiești, să creezi amintiri speciale, să simți ce înseamnă să trăiești cu adevărat.

5. Știi ce înseamnă tristețea

Pentru tine viața nu este întotdeauna doar zahăr și miere; există zile în care te simți plină de speranță, însă există și momente în care simți că ești în cel mai jos punct al vieții tale. Ești capabilă să accepți tot ce simți pentru că știi că fiecare emoție și sentiment face parte din tine și te ajută să înțelegi mai bine cine ești.

6. Întotdeauna simți că nu ai suficient timp la dispoziție

De cele mai multe ori, simți că 24 de ore pe zi nu sunt suficiente pentru tine. Aproape că nu mai dormi în timpul nopții și întotdeauna ești foarte aglomerată. Este o luptă pentru tine să reușești să le faci pe toate - iar acest lucru este legat de faptul că vrei să îți împlinești visuri, să ai succes, să fii pe picioarele tale.

7. Uneori te simți pierdută, confuză și anxioasă cu privire la viitorul tău

Da, pari îndrăzneață și puternică, dar de multe ori te simți destul de nesigură cu privire la propria ta viață. Nu știi exact cum ar trebui să fie drumul tău pentru că se întâmplă mult prea multe lucruri neașteptate. Însă, în ciuda tuturor confuziilor și temerilor, te descurci de minune și mergi mai departe cu viața ta.

foto main: pixabay

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri