Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (12-18 octombrie)

Luptele mele sunt aici pentru a mă face mai puternică. Luptele mele mă învață cum să supraviețuiesc. Singurătatea este aici pentru a mă învăța ceva - să mă bucur de propria mea companie și să mă iubesc.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantră pentru ziua de luni:

Îi mulțumesc Universului pentru darul acestei noi zile. Este un nou început. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum și pentru tot ce urmează să mi se întâmple.

Mantră pentru ziua de marți:

Îmi recunosc propria valoare. Sunt demnă de toate lucrurile bune care se întâmplă în viața mea. Merit dragostea pe care o ofer sufletului meu.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Luptele mele sunt aici pentru a mă face mai puternică. Luptele mele mă învață cum să supraviețuiesc. Singurătatea este aici pentru a mă învăța ceva - să mă bucur de propria mea companie și să mă iubesc.

Mantră pentru ziua de joi:

Sunt în pace. Pacea şi armonia divină mă înconjoară şi sălăşluiesc în mine. Simt toleranță, iubire şi compasiune pentru toți oamenii şi pentru mine.

Mantră pentru ziua de vineri:

Am încredere în înțelepciunea mea interioară. Pe măsură ce îmi desfăşor activitățile, îmi ascult călăuzirea interioară. Intuiția mea este întotdeauna de partea mea. Am încredere că ea este cu mine mereu. Sunt în siguranță. Sunt gata să mă schimb.

Citește și:

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sunt binecuvântată să trăiesc cea mai frumoasă viață. Pentru că pot și pentru că o voi face. Puterea este la mine.

Mantră pentru ziua de duminică:

Eu sunt bucurie. Eu sunt fericire. Eu sunt zâmbete. Eu sunt lumină. Eu sunt iubire. Eu sunt tot ce trebuie să fiu.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.