Setari Cookie-uri

Angeles prezintă Tunel, un EP experimental

Angeles revine cu un nou EP care se numește ”Tunel”, o colecție de 5 piese experimentale compuse și produse de artist împreună cu Seven.

comunicat de presa:

”Tu”, ”Încet”, ”Horoscop”, ”Prea simplu” feat. 92 și ”Ridică” sunt piesele incluse pe EP și care au ca element central timpul.

Tot anul acesta, Angeles a lansat ”Intenții”, un album R&B cu influențe din anii ’80, compus în doar 3 săptămâni, care include colaborări cu Debu, Majii, Tibal, Tranda, Shinijikun și Andreas Chiriac, un artist în vârstă de numai 14 ani, dar cu un talent uriaș.

Albumul Intenții este despre dragoste, pe care cu toții o căutăm în diferite circumstanțe sau momente ale vieții și aduce un vibe special.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.