Setari Cookie-uri

Ține minte asta! Nu vei fi niciodată suficient de bună pentru persoana greșită

Dacă ești cu persoana greșită, aceasta nu te va aprecia niciodată la adevărata ta valoare. Nu va fi recunoscătoare pentru tot ce ai făcut, faci și continui să faci pentru ea. Nu va fi fericită cu adevărat lângă tine... și nici tu nu vei fi alături de ea.

Când ne îndrăgostim, avem tendința de a avea încredere deplină în cealaltă persoană. Știm că trebuie să lucrăm la noi și să facem tot posibilul pentru a fi suficient de buni pentru cei cu care suntem. Însă, în procesul de a ne îmbunătăți pentru altcineva, uităm adesea (sau, și mai rău, suntem orbi) să verificăm dacă cealaltă persoană face același lucru pentru noi și, cel mai important, dacă este potrivită pentru noi.

Partenerul de cuplu recunoaște și apreciază cu adevărat faptul că duci o luptă continuă de a deveni cea mai bună versiune a ta? Problema este că nu vei fi niciodată suficient de bună pentru multe persoane - vestea bună de aici este că acele persoane sunt persoane greșite pentru tine.

Tindem să ne iertăm partenerii pentru prea multe greșeli făcute, iar una dintre cele mai des întâlnite greșeli la cupluri este neglijarea. Credem că ar putea fi ocupați sau că au lucruri importante de făcut - adevărul este altul: ei aleg în mod intenționat să ne neglijeze.

Citește și:

Dacă ești cu persoana greșită, aceasta nu te va aprecia niciodată la adevărata ta valoare. Nu va fi recunoscătoare pentru tot ce ai făcut, faci și continui să faci pentru ea. Nu va fi fericită cu adevărat lângă tine... și nici tu nu vei fi alături de ea. Relația nu este menită să fie și atunci când o forțezi, doar te rănești. Îți faci rău singură încercând să salvezi ceva ce nu îți este destinat. Îți continui suferința care nu este deloc necesară.

Investești în tot ce poți - minte, suflet și corp - pentru o relație nepotrivită.

Fă un pas în spate și privește obiectiv relația pe care o ai. Întreabă-te ce îți dorești de la un partener. Ce îți dorești de la viața de cuplu. Ești cu adevărat fericită? Primești suficientă atenție? Primești ce îți dorești? Răspunsurile sunt suficiente pentru a te face să înțelegi dacă ești cu omul potrivit.

Citește și:

Totul depinde doar de tine. Un lucru foarte important: alege să fii sinceră când îți răspunzi la aceste întrebări.

De ce ai tu nevoie?

Ai nevoie de timp cu tine.

Ai nevoie să te descoperi.

Ai nevoie să știi cine ești cu adevărat.

Ai nevoie să te iubești pe tine înainte de a iubi alte persoane.

Ai nevoie să fii puțin egoistă și să te pui pe primul loc.

Ai nevoie să îți spui că meriți mai mult.

Ai nevoie de o iubire adevărată - nu de jumătăți de dragoste.

Ai nevoie de cineva care să îți ofere tot timpul din lume.

Ai nevoie de cineva întotdeauna acolo.

Ai nevoie de cineva care nu se grăbește niciodată atunci când este cu tine.

Ai nevoie de cineva întotdeauna prezent.

Ai nevoie să simți că iubirea este reciprocă.

Ai nevoie să vezi dovezi de iubire, nu doar să auzi declarații frumoase și promisiuni. Pentru că întotdeauna cuvintele sunt drăguțe, însă acțiunile sunt cele care contează și demonstrează că există dragoste adevărată, reală, sinceră.

Citește și:

foto main: JPRFPhotos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.