Setari Cookie-uri

Fenomen spectaculos pe cer în următoarele nopți. Ce sunt Orionidele și unde le putem vedea?

Privește cerul în următoarele nopți și nu rata spectacolul Orionidelor. 

Pregătiți pentru unul dintre cele mai așteptate fenomene astrologice ale acestui an? Orionidele, o ploaie de stele căzătoare ce are loc anual își începe spectacolul în această săptămână. Se așteaptă să atingă vârful în noaptea de miercuri, 21 octombrie.

Ploaia de meteori Orionide poartă rămășițele cometei Halley și deține un loc semnificativ în astrologie. La fel ca eclipsele, astrologii cred că și cometele aduc schimbări iminente în viața noastră atunci când apar.

Cometele sunt adesea asociate cu o transformare profundă a sinelui. Următoarea perioadă poate avea un impact drastic asupra alegerilor pe care le facem - ceva complet neașteptat va apărea în viața noastră, însă doar noi putem decide dacă îi permitem să ne influențeze sau nu viitorul.

Citește și:

Astrele ne sfătuiesc să încercăm să lucrăm pentru a ne manifesta obiectivele. Cu energia pe care o primim de la Univers, ne va fi mult mai ușor să ne dăm seama care sunt planurile noastre pentru următoarea perioadă și să ne pregătim pentru acțiune.

Cum putem urmări ploaia de meteori Orionide?

Spectacolul va începe la miezul nopții. Însă, pe măsură ce ne vom apropia de zorii zilei, numărul de stele căzătoare va crește. Cel mai bun moment pentru a ne bucura de Orionide ar fi după ora 1 dimineața. Astronomii ne recomandă să profităm de faptul că următoarele nopți vor fi senine, fără nori pe cer, și să mergem într-un loc liber, întunecat, în afara orașului, și să privim spre nord sau spre vest.

foto main: IgorZh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.