Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (26 octombrie - 1 noiembrie)

Călătoria mea în viață nu este o cursă, nu este un maraton, nu este drum plin de obstacole. Călătoria mea prin viață este o plimbare minunată, în care există iubire, răbdare și dorința de a învăța, de a descoperi, de a trăi cu adevărat.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi aleg fericirea. Trupul meu este sănătos, mintea mea este incredibilă, iar sufletul meu este mai bucuros. Ce îmi pot dori mai mult de atât?

Mantră pentru ziua de marți:

Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a îmi ascultă și a îmi folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a îmi împlini cele mai mari dorințe.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Călătoria mea în viață nu este o cursă, nu este un maraton, nu este drum plin de obstacole. Călătoria mea prin viață este o plimbare minunată, în care există iubire, răbdare și dorința de a învață, de a descoperi, de a trăi cu adevărat.

Mantră pentru ziua de joi:

Mă eliberez de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Mantră pentru ziua de vineri:

Nimeni nu a spus că va fi ușor. De fapt, uneori va fi mai dificil decât mi-am imaginat vreodată... însă cel mai frumos lucru din aceste situații este că voi crește, mă voi dezvolta atât personal, cât și spiritual. Nu renunț, ci aleg să merg mai departe.

Citește și:

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este puterea mea cea mai mare.

Mantră pentru ziua de duminică:

Sunt liberă să merg mai departe cu viața mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

foto main: Cristina Conti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.