Setari Cookie-uri

Luna Plină Albastră de pe 31 octombrie va influența cel mai mult aceste 4 zodii

Ești curioasă dacă te numeri printre ele?

Luna Plină Albastră programată să ne uimească pe 31 octombrie este una foarte rar. Chiar dacă este a doua lună plină din luna octombrie, aceasta este plină de energii mai puternice ca niciodată. Un alt lucru important de luat în calcul: Mercur se află în retrograd.

Luna Albastră de Halloween răsare în zodia Taurului. Astfel, în viața sentimentală și cea financiară vor exista câteva schimbări neașteptate. Mai mult de atât, Uranus va fi destul de activ și va complica lucrurile în continuare.

Iată care sunt cele 4 semne zodiacale care trebuie să rămână în alertă în următoarea perioadă:

Taur

Draga mea, Luna Albastră va avea o influență neașteptat de puternică asupra ta. Ca rezultat, vei experimenta din plin intensitatea acesteia. Încearcă să rămâi calmă și optimistă în timp ce mintea și corpul tău primesc toate energiile majore ale Universului. Chiar dacă pare să fie o perioadă ușor dificilă, în cele din urmă vei ieși din această situație vindecată și mai puternică ca niciodată.

Citește și:

Leu

DIn moment ce Mercur este în retrograd, viața ta profesională va lua o întorsătură neașteptată. Vei asista la oportunități uimitoare care ar putea deveni ușor stresante dacă nu ai răbdare și nu încerci să le gestionezi cu mare grijă. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în acest moment este să accepți toate modificările. Nu lupta cu morile de vânt. Așteaptă să vezi ce urmează - te așteaptă lucruri minunte.

Scorpion

Luna Plină Albastră de Halloween te va încuraja să faci un pas în spate și să îți analizezi relațiile - poate fi vorba despre relațiile cu membri familiei, cea cu partenerul de cuplu sau chiar cea pe care o ai cu colegii de muncă. Vei avea o viziune mai limpede și vei reuși să înțelegi cu ce probleme profunde te lupți. Profită de ocazie pentru a rezolva conflictele dificile, a face compromisuri, a te conecta mai bine cu oamenii din jurul tău și a îi înțelege pe cei dragi.

Citește și:

Vărsător

Ești pregătită pentru schimbări importante? Se pare că Universul îți pregătește câteva surprize frumoase. Sub această Lună Plină Albastră de Halloween, este momentul să îți iei inima în dinți și să ieși din zona de confort. Experimentează, trăiește, fă ce îți place, bucură-te de viață. Fă loc pentru lucruri noi în viața ta.

foto main: Mia Stendal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.