7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (2 - 8 noiembrie)

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (2 - 8 noiembrie)
Kudika
1 Noiembrie 2020

Accept tot ce s-a intamplat pana acum. Oriunde se intampla sa ma aflu, stiu ca acolo trebuia sa ajung de fapt. Universul are un plan incredibil pentru mine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi învăț să accept viața așa cum este. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Mantră pentru ziua de marți:

Accept tot ce s-a întâmplat până acum. Oriunde se întâmplă să mă aflu, știu că acolo trebuia să ajung de fapt. Universul are un plan incredibil pentru mine.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Toate lucrurile care contează cu adevărat - frumusețea, iubirea, creativitatea, bucuria, pacea interioară - răsar din afara minții.

Mantră pentru ziua de joi:

Am venit pe această planetă pentru a învăța să mă iubesc pe mine mai mult și să împart această dragoste cu toți cei din jurul meu.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astăzi promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea ai bună versiune a mea în lume. Aleg să las în urmă trecutul și să mă concentrez doar pe momentul prezent.

Mantră pentru ziua de duminică:

Învăț din ziua de ieri, trăiesc pentru ziua de astăzi și sper pentru ziua de mâine. Cel mai important lucru - nu încetez niciodată să zâmbesc.

foto main: Olga Golovizina, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri