Setari Cookie-uri

Un scurt reminder că ești menită pentru ceva măreț

Indiferent de ce trăiești acum, vreau să știi că nu va dura. Povestea ta nu va fi așa. 

Nimic nu rămâne la fel. Toată durerea, toate grijile și regretele pe care le simți acum nu vor mai conta în câțiva ani. Circumstanțele se schimbă. Vei crește, vei învăța și vei fi mai puternică. Într-o zi vei privi în urmă și vei înțelege de ce a trebuit să treci prin toate aceste momente sfâșietoare. De ce a trebuit să suferi atât de mult. De ce ai fost rănită de persoana în care aveai cea mai mare încredere și pe care o iubeai cel mai mult.

Indiferent de ce trăiești acum, vreau să știi că nu va dura. Povestea ta nu va fi așa. O speranță plutește undeva în jurul tău și tot ce trebuie să faci este să deschizi ochii și să o găsești. Există încă o mulțime de motive pentru a continua pe drumul tău, pentru a zâmbi, pentru a încerca din nou, pentru a fi fericită.

Citește și:

S-ar putea să fie greu de crezut, însă acesta este doar un scurt capitol. Nu așa se încheie viața ta. Abia acum începi să trăiești cu adevărat. Acordă-ti timp. Ai răbdare. Permite-i timpului să își joace cartea și să îți vindece rănile.

Uneori, va părea că nu faci progrese. Uneori te vei întoarce în trecut și vei retrăi amintiri dureroase. Uneori vei fi frustrată pentru că treci prin așa ceva. Uneori vei avea întrebări la care nimeni nu îți poate oferi răspunsuri. Însă crede-mă că peste un timp va fi mai bine. Viața va fi mai ușoară, iar tu vei fi din nou fericită.

Crede-mă când îți spun că totul va face sens. Poate că nu acum, poate că nu mâine, poate că nu peste o săptămână sau peste o lună. De-asta o să te rog să ai răbdare. Mai ai puțin drum de parcurs până când vei vedea luminița de la capătul tunelului și vei ajunge să înțelegi adevăratul motiv pentru care ai fost nevoită să treci prin așa ceva. Așa este călătoria ta - cu bune și cu rele. Acum eșți în perioada rea, grea, incredibil de dificilă. Însă crede-mă când îți spun că Universul are un plan măreț pentru tine. Ai răbdare și vei vedea cât de minunat va fi totul.

Citește și:

Tu, draga mea, ești făcută să trăiești lucruri mărețe. Însă, pentru a ajunge la acestea și pentru a te bucura cu adevărat de ele, trebuie să treci mai întâi prin partea mai puțin frumoasă a vieții. Va veni o zi în care îți vei da seama cât de puternică ai devenit. Va veni o zi în care vei zâmbi și îți vei spune că ai reușit să înfrunți cele mai urâte și întunecate furtuni. Va veni o zi în care vei fi cu adevărat mândră de tine.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.