Setari Cookie-uri

11.11. A 11-a zi a lunii noiembrie. Numărul îngerului și potențialul său uimitor

Vezi des 11.11? Dacă da, ești o norocoasă. Află ce reprezintă acest număr și ce putere magică poate avea asupra ta. 

Știai că 1111 este un număr norocos? Ți s-a întâmplat vreodată să te uiți la ceas și să fie fix 11:11? Sau să vezi acest număr pe un bon, factură sau într-un alt context? Ei bine, asta înseamnă că 1111 te urmărește. Și, dacă este așa, ești extrem de norocoasă.

Motivul? Numărul arată că îți poți dori orice și că poți obține ceea ce îți dorești aproape instantaneu... cumva miraculos. 1111 poate fi considerat și un mesaj din partea îngerului - care vrea să te ajute într-un fel sau altul.

Puterea magică a lui 1:

1 este unul dintre cele mai puternice numere din astrologie - este modalitatea perfectă de comunicare cu divinitatea și de conectare la Univers.

Când 1 este dublat pentu a forma 11, și enegia acestuiase dublează.

Despre portalul pentru manifestare

Citește și:

11:11 este un portal puternic pentru manifestare. Adunând cifrele acestui număr, ajungem la 4 - numărul materiei pământului și al manifestărilor fizice. Acesta este semnul suprem că avem un rol activ de jucat în creație, în tot ce se întâmplă în jurul nostru. Nu suntem simpli spectatori.

Universul îți spune că ești o parte din divin și ești menită să creezi lucruri în această lume vastă. Așadar, 11:11 te ajută să te aliniezi cu magia care există în jurul nostru, cu Dumnezeu.

Partea importantă pe care trebuie să o reții este că atunci când ești aliniată la Univers, vei putea vedea cât de incredibilă va deveni viața ta și cât de ușor te vei lovi de oportunități și de lucruri bune. Te vei simți completă și te vei îndrepta tot mai mult pe drumul potrivit către atingerea scopului tău.

Citește și:

    Puterea de a vindeca trecutul

    Numărul 11:11 încearcă, de asemenea, să îți spună că îți poți vindeca trecutul dureros, te poți detașa complet de tot ce s-a întâmplat astfel încât să poți crea viitorul pe care vrei să îl creezi pentru tine însăți.

    În viața ta există trei etape: trecut, prezent și viitor. Frâiele vieții sunt în mâinile tale, tu iei deciziile pe care le consideri potrivite pentru tine, tu alegi cum să îți trăiești viața. Tu poți schimba modul în care lucrurile se vor întâmplă pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te vindeci de trecut, să ierți oamenii care ți-au greșit, să te ierți pe tine și să te concentrezi pe prezent astfel încât să îți poți contura un viitor mai bun.

    Îngerul trimis de Dumnezeu este aici pentru a îți spune că lucrurile nu vor fi minunate de îndată ce îți începi călătoria. Te vei confrunta cu o serie de probleme pe acest drum, însă tocmai ele sunt cele care te vor face mai puternică, mai bună și te vor ajuta să îți dai seama cât de multe poți duce și faptul că poți realiza orice îți dorești atâta timp cât te concentrezi pe ceea ce trebuie, nu te dai bătută și cauți energie și putere pentru a merge mai departe.

    Tot ce trebuie să faci este să nu renunți niciodată la călătoria pe care ai început-o. Prin această călătorie vei putea schimba nu doar destinul tău, ci și viața oamenilor din jurul tău.

    foto main pixabay

    Vizionare placuta


    Kudika
    5 Noiembrie 2020
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.