Setari Cookie-uri

3 citate motivationale cunoscute pe care sa nu le iei prea in serios: Suna bine, dar pot fi nocive

Le gasesti scrise cu fonturi elegante, pe fundaluri visatoare, cu apusul, valurile oceanului sau un rasarit pe varf de munte. Suna foarte bine, esti tentata sa le crezi si sa le dai mai departe, dar trebuie sa stii ca nu toate sunt demne de luat in serios.

Pe retelele sociale circula sute de citate motivationale, care mai de care mai interesante. Fie ca au fost spuse de Einstein, Gandhi, Martin Luther King sau Beyonce, este greu sa nu fii impresionata si sa nu le dai crezare. Si daca tot suntem aici, verifica intotdeauna sursa; majoritatea vorbelor celebre nu apartin personalitatilor, ci unor autori anonimi.

Multe dintre aceste citate motivationale pot fi toxice, atunci cand sunt luate ad literam. Te pot determina sa ai asteptari nerealiste de la viata, de la partener sau de la cei din jurul tau. Asadar, ar fi mai bine sa le eviti si sa nu le transformi in motto-urile tale.

1. Daca vrei sa nu fii dezamagit, trebuie sa nu ai asteptari!. Exista multe variatiuni pe aceasta idee: „zero asteptari, zero dezamagiri”, „zero asteptari, zero suferinta”.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Citește și:

foto main: Zvereva Yana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.