Setari Cookie-uri

11 Provocări zilnice pentru a îți crește puterea mentală și nivelul de fericire din viața ta

Gândește-te tot mai puțin la gestionarea problemelor tale și puțin mai mult la gestionarea modului în care privești lucrurile. 

Puterea mentală este construită prin mici victorii zilnice. Alegerile individuale pe care le facem în fiecare clipă sunt cele care ne construiesc mușchii minții. Cu toții ne dorim acest tip de forță, însă ne este greu să începem drumul care să ne ajute să ajungem acolo. Însă, dacă îți dorești ceva cu adevărat, trebuie să ieși din zona de confort și să faci ceva în acest sens.

Este timpul să îmbrățișezi faptul că fericirea vieții tale depinde de calitatea deciziilor tale zilnice.

Este timpul să îți provoci mintea să schimbe modul în care răspunde provocărilor vieții. Iată cum:

1. Când începe o nouă zi, provoacă-te să zâmbești sincer și cu recunoștință. Viața este frumoasă, găsește motive să o apreciezi la adevărata ei valoare.

Citește și:

2. Când nu obții ceea ce îți dorești, provoacă-te să înțelegi că există o mulțime de oameni în această lume care nu vor avea niciodată ceea ce ai tu acum.

3. Când vrei să renunți, provoacă-te să înțelegi faptul că nimic nu este permanent în viață și să îți dai seama că, odată ce îmbrățișezi acest lucru, poți face aproape orice îți dorești deoarece nu mai încerci să te ții de nimic - ești liberă.

4. Când te surprinzi gândindu-te că iarba vecinului este mai verde, provoacă-te să uzi iarba pe care stai acum.

5. Când nu mai poți controla ceea ce ți se întâmplă, provoacă-te să controlezi modul în care răspunzi la ceea ce se întâmplă - în răspunsul tău este puterea ta.

Citește și:

6. Când simți că problemele sunt din ce în ce mai multe, provoacă-te să le ții piept cu o gândire pozitivă. Caută soluții.

7. Când simți că nu prea mai există speranță, provoacă-te să mergi mai departe și să găsești speranță în sufletul tău - ea există, este încă acolo.

8. Când drumul din fața ta pare prea dificil, provoacă-te să recunoști că nu există absolut nimic în circumstanțele tale actuale care să te împiedice să faci progrese. Nu uita, puțin câte puțin.

9. Când te surprinzi că ești prinsă într-un cerc vicios, plin de gânduri negative, provoacă-te să faci un pas în față.

10. Când ești nesigură cu privire la ce îți va aduce viitorul, provoacă-te să încerci să te bucuri și să trăiești în prezent.

Citește și:

11. Când ai de ales între două lucruri bune, provoacă-te să mergi cu cea care te sperie cel mai mult deoarece este cea care te va ajuta să crești cu adevărat.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.