Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (16-22 noiembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Aleg să nu mă mai compar cu nimeni. Fiecare om are propria poveste și propria călătorie prin viață. Eu le am pe ale mele. Aleg să mă concentrez doar asupra mea.

Mantră pentru ziua de marți:

Am tot ce îmi trebuie pentru a rezolva price provocări mi-ar aduce ziua. Am încredere în mine, știu că sunt puternică și că mă pot descurca în orice situație.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Sunt încrezătoare în ceea ce sunt. Știu că inima mea este puternică, așa că las în urmă insecuritatea și îndoială de sine și aleg să merg cu inima deschisă către viitor.

Mantră pentru ziua de vineri:

Adevărata pierdere este posibilă doar atunci când iubești ceva mai mult decât de iubești pe tine. Așa că astăzi aleg să învăț să mă iubesc din tot sufletul și cu toată inima mea.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

Mantră pentru ziua de duminică:

În fiecare zi învăț mai multe despre cum să îmi îndeplinesc țelurile. Învăț din greșeli și mă las condusă de intuiție. Nu îmi este teamă de eșecuri pentru că ele mă fac mai puternică.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.