Lecția pe care trebuie să o înveți pe final de an 2020 în funcție de zodia în care te-ai născut

Lecția pe care trebuie să o înveți pe final de an 2020 în funcție de zodia în care te-ai născut
Kudika
17 Noiembrie 2020

Am început numărătoarea inversă pentru anul 2021. Iată care este lecția pe care ar fi bine să o înveți pe final de 2020 în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Leu - Renunță la trecut

Să accepți că nu mai poți face nimic în privința trecutului este ceva destul de dificil, însă extrem de important. Este greu să înțelegi că totul s-a încheiat și că nu este în puterea ta să mai schimbi în vreun fel situația. Mergi mai departe cu viața ta - este cel mai bun lucru pe care îl poți face.

Fecioara - Nu uita că ești om

Lupți prea mult să demonstrezi tuturor câte lucruri poți face tu. Crezi că nimic nu este de neatins în această lume. Ai încredere incredibilă în abilitățile tale și acest lucru este unul minunat, impresionant chiar, însă trebuie să înveți că nu poți controla totul și că eșecul este uneori o lecție majoră pe care ți-o poate oferi viața.

Fecioara 2021

Foto: Piyapong Saydaung /Pixabay

Balanță - Este timpul să fii independentă

Nu mai cere sfaturi; nu mai cere ajutorul celor din jurul tău. În următoarea perioadă învață să ai încredere în tine, să îți asculți intuiția și să te lași condusă de inimă. Este momentul să iei decizii în funcție de ceea ce simți și de ce îți dorești de la viață. Nu trăi viața altor persoane.

Scorpion - Ai încredere în iubire

Nu vrei să mai fii din nou rănită, motiv pentru care ai construit în jurul tău adevărate ziduri pe care nimeni nu le mai poate dărâma. Însă tu singură trebuie să scapi de ele și să permiți oamenilor să intre în viața ta, să te ajute să te vindeci, să te iubească necondiționat.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri