Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (23-29 noiembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urmă, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Am răbdare. Cred în mine și în tot ceea ce sunt. Cred în visurile mele. Cred în puterea mea de a face o schimbare. Cred că Universul este de partea mea.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă eliberez de durere. Nu mai țin cu dinții de trecut. Este o nouă zi, este o nouă posibilitate pentru mine să accept tot ce s-a întâmplat și să merg mai departe cu viața mea.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sunt pregătită să accept schimbarea în viața mea. Intuiția mea este mereu de partea mea. Am încredere că Universul este cu mine mereu, sunt în siguranță.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Profit de această zi și aleg să mă gândesc la un nou început. Este o nouă zi, este o nouă șansă pentru mine de a face ce îmi place. De a îmi trăi viața așa cum îmi doresc. De a alege fericirea.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt recunoscătoare pentru lucrurile frumoase din viața mea. Astăzi îmi deschid sufletul și îi mulțumesc Universului pentru toată fericirea pe care o simt.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Totul va fi bine. Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a îmi asculta și a îmi folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a îmi împlini cele mai mari dorințe.

Mantră pentru ziua de duminică:

Viața este așa cum este. Astăzi învăț să o accept. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Citește și:

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.