Setari Cookie-uri

Îndemnul după care trebuie să te ghidezi în ultima lună a anului 2020 în funcție de zodia ta

Află care este sfatul pe care ar trebui să îl iei în considerare în ultima lună a anului 2020 în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Leu - Deschide-ți sufletul

În următoarea perioadă Universul îți propune să lucrezi mai mult la tine. Ai șansa să întâlnești oameni noi care vor veni în viața ta pentru motive importante. Ai de învățat un lucru nou de la orice om care va bate la ușa sufletului tău.

Fecioară - Ai răbdare cu tine

Este momentul să te redescoperi. Petrece mai mult timp singură. Ai posibilitatea de a îți pune ordine în gânduri și în idei, de a înțelege cine ești cu adevărat, de a află de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Ai răbdare cu tine.

Balanță - Asumă-ți riscuri

Cel mai mare risc nu este să nu riști deloc. Într-o lume care se schimbă foarte repede, singura strategie care îți garantează eșecul, este neasumarea riscurilor. Luptă pentru ceea ce îți dorești mai mult ca oricând.

Citește și:

Scorpion - Ascultă-ți inima

Ai de luat câteva decizii importante; încearcă să nu te lași condusă de ce spun oamenii din jurul tău. Găsește curajul de a-ți urma inima și intuiția. Cumva ele știu deja ceea ce îți dorești cu adevărat să devii. Restul este pe plan secund.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.