Setari Cookie-uri

Cel mai bun lucru care s-a întâmplat în 2020? Oamenii și-au arătat adevărata față

Pandemia a fost motivul perfect că cineva să te caute și să te întrebe dacă ești bine sau scuza perfectă pentru ca cineva să dispară. 

2020 a fost fără doar și poate cel mai ciudat an din ultimii ani. Totul s-a schimbat și încă încercăm să ne dăm seama cum să ne descurcăm sau cum să ne adaptăm la noua normalitate. Dar, mai presus de orice, 2020 a fost anul în care am învățat cel mai mult. Acesta a dezvăluit o mulțime de adevăruri despre oameni și a făcut ca mulți dintre noi să își accelereze deciziile pe care le tot amânau deoarece nu doreau să se confrunte cu problemele lor reale și se ascundeau întotdeauna în spatele muncii lor, a prietenilor sau a activităților. Însă, când toate aceste distrageri au dispărut, adevărul a ieșit la iveală.

Divorțuri, prietenii încheiate, conflicte... în 2020 oamenii au acționat în funcție de ceea ce au simțit cu adevărat în loc să își mai ascundă sentimentele. Măștile au fost date jos pentru a-și arăta adevărata față, iar intențiile au devenit cât se poate de limpezi. Este ușor să fii acolo când lucrurile sunt minunate, însă oamenii arată o altă latură atunci când lucrurile devin urâte. Aceștia arată o latură pe care nu ai mai văzut-o până acum. O parte de care nici măcar nu știai.

Citește și:

2020 este anul în care am văzut cel mai bun și cel mai rău în oameni. Este anul care ne-a amintit că distanța nu contează pentru unii oameni și care ne-a ajutat să ne apropiem mai mult ca oricând de cei care țin la noi cu adevărat. Însă, de asemenea, ne-a arătat și că unii oameni care erau la doar câțiva centimetri distanță de noi erau cei mai îndepărtați, pierduți și indisponibili. Pandemia a fost motivul perfect că cineva să te caute și să te întrebe dacă ești bine sau scuza perfectă pentru ca cineva să dispară.

2020 a fost anul filtrelor. A filtrat oamenii care nu au vrut să fie în viața noastră. Ne-a făcut să apreciem mai mult sufletele frumoase, însă ne-a determinat și să le disprețuim pe altele. Ne-a arătat diferența dintre iubirea adevărată și cea prefăcută.

Citește și:

2020 ne-a ofeit cele mai mari lecții de care nici nu știam că avem nevoie deoarece haosul aduce în mod ironic o anumită ordine în viața noastră. Când lucrurile se destramă, oamenii au două opțiuni: să plece sau să te țină strâns de mână și să lupte alături de tine.

2020 a fost cel mai important an de până acum - a fost anul care ne-a învățat ce înseamnă viața reală. Ne-a învățat să fim mai atenți la oamenii pe care îi avem în jurul nostru și să ne dăm seama că momentele cu adevărat grele dezvăluie acțiunile oamenilor care rareori se potrivesc cu cuvintele lor.

foto main Ekaterina Chernenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.