Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (30 noiembrie - 6 decembrie)

Viața nu înseamnă să fii un simplu pasager. Îmi asum riscuri, învăț din greșeli și îmi construiesc propriul drum către viitor. 

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Viața nu înseamnă să fii un simplu pasager. Îmi asum riscuri, învăț din greșeli și îmi construiesc propriul drum către viitor.

Mantră pentru ziua de marți:

Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am. Sunt recunoscătoare pentru fiecare luptă, fiecare bătălie, fiecare moment dificil. Sunt recunoscătoare pentru viața mea... tot ce am trăit până acum m-a ajutat să ajung unde sunt acum.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Tot ceea ce caut este deja în mine. De aceea începând de astăzi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială, de curată... și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Mantră pentru ziua de joi:

Sunt recunoscătoare pentru lucrurile frumoase din viața mea. Astăzi îmi deschid sufletul și îi mulțumesc Universului pentru toată fericirea pe care o simt.

Mantră pentru ziua de vineri:

Fiecare lucru mărunt pe care îl fac este susținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Univers și se transformă în realitate chiar în aceste momente.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Unele lucruri care îmi ocupă mintea astăzi nu mă vor afecta în cinci ani, cinci luni sau poate că nici măcar în cinci săptămâni. De aceea aleg să nu mă mai pierd în aceste probleme care nici măcar nu contează.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

foto main: Dubova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.