Setari Cookie-uri

Cum să înlături energia negativă și să îți purifici casa în luna decembrie?

Elimină energia negativă și energia statică din casa ta cu aceste practici eficiente: 

1. Terapie prin muzică

În fiecare dimineață, caută un playlist pe Youtube sau Spotify cu cântece inspiraționale, mantre, care ajută la eliminarea energiei negative din casă. Sunetul joacă un rol incredibil când vine vorba de vindecare și realinierea energiilor. Îndepărtează energia statică din locuință și creează vibrații pozitive cu ajutorul muzicii.

2. Fă ordine

Obiecte neutilizate, rupte sau vechi blochează și ajută la păstrarea energiei negative în locuința ta. În fiecare lună încearcă să treci prin fiecare încăpere, colțișor, sertar și să faci ordine - păstrează doar ce îți folosește și scapă de lucrurile care nu îți mai sunt necesare.

3. Arde tămâie

Tămâia ajută la curățarea energiei negative - asigură-te că aceasta este una naturală, netratată chimic.

Citește și:

În cazul în care nu ai tămâie, poți folosi uleiuri esențiale - și un aparat de aromaterapie. Cele mai bune uleiuri esențiale pentru îndepărtarea energiei negative: salvie, eucalipt, busuioc, cuișoare, tamaie, lavandă, rozmarin, santal, ylang-ylang.

4. Arde salvie

Arderea salviei în casă (numită și "smudging") pentru a elimina energia negativă este o tradiție foarte veche, practicată de sute de ani. Recomandarea specialiștilor este să folosim salvie albă pentru această practică.

Sfat: începe practica de curățare cu fum de salvie de la ușa din față a casei - astfel eviți ca energia negativă din exterior să mai între în locuință.

5. Folosește cristale

Folosește puterea pietrelor prețioase pentru a elimina energia negativă din casă și a aduce vibrații pozitive.

Citește și:

Exemple:

- turmalina neagră - poziționat la intrare în casă și în dormitor - absoarbe energia negativă atât de la oameni, cât și de la lucruri.

- obsidian - este o piatră vulcanică neagră ce are o energie foarte puternică și poate absorbi toate energiile negative.

- fluorit - are un efect benefic asupra sistemului nervos deoarece blochează frecvențele electromagnetice de la multitudinea de dispozitive electronice pe care le folosim tot timpul.

6. Folosește sare de mare

Explorează energia sării marine în casa ta - așază sare de mare în toate colțurile casei (într-un recipient sau direct pe podea). Lasă sarea acolo timp de 2 zile astfel încât să absoarbă toată energia negativă. Sfat: aruncă sarea imediat după.

7. Cumpără plante verzi

Citește și:

Plantele verzi nu doar că oferă oxigen, ci și ajută la eliminarea energiei negative din casă.

Ce fel de plante poți folosi: iasomie, limba soacrei, plantă-păianjen, begonie, mușcată, lavandă, aloe vera, cactus, ficus, rozmarin, ferigă, gerberă, iederă.

foto main Dmitrijs Bindemanis, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.