Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din decembrie. Ce a pregătit Universul pentru noi în ultima luna a anului 2020?

2020 ne-a adus numeroase obstacole cărora le-am supraviețuit. Avem răni de vindecat, iubiri de uitat, amintiri de îngropat. Însă dacă reușim să trecem și peste luna decembrie, viața noastră se va schimba radical și, în sfârșit, vom vedea lumina divină. Va răsări și Soarele pe strada noastră.

Dragostea și întunericul se întâlnesc. Anul 2020 a fost anul trezirii, al creșterii și al schimbării. Multe momente ne-au zguduit viața și ne-au pus la pământ însă, în același timp, ne-au arătat cât de puternici suntem și ne-au făcut să găsim curajul de a merge mai departe indiferent de situație.

Un nou ciclu vechi de 200 de ani va începe odată cu sfârșitul anului 2020 și va accelera ascensiunea noastră pe plan spiritual.

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din decembrie și cum ne vor afecta acestea:

12/12: 12 decembrie 2020 - Acesta este numărul îngerului asociat cu finalul și, de asemenea, activează lumina divină din corpul nostru. În această zi putem obține o mai bună înțelegere a timpului și putem face pace cu trecutul.

Citește și:

14 decembrie: Eclipsa de Soare și Lună Nouă. Mijlocul lunii decembrie vine cu prima eclipsă totală de Soare din acest sezon - și se aliniază cu o Lună Nouă în zodia Gemeni. Gândurile "plantate" sub această Lună Nouă ne vor aduce în curând mari beneficii.

15 decembrie: Chiron își reia cursul normal. După aproape 6 luni de retrograd, Chiron revine la normalitate. Lecțiile pe care le-am învățat în toată această perioadă ne vor ajuta să creștem în anul 2021.

17 decembrie: Saturn trece în Vărsător. Saturn se mută în zodia Vărsător și va staționa aici mai bine de doi ani. La nivel personal, un nou ciclu karmic este pe cale să înceapă. Karma ne va aduce noi provocări și lecții interesante.

18 decembrie: Soarele se aliniază cu Centrul Galaxiei. În această perioada energia Universului va fi trimisă direct către noi. Avem ocazia să facem schimbări majore în viața noastră în această perioadă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.