Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (7-13 decembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Mantră pentru ziua de luni:

Promit să îi iert pe ceilalți pentru tot răul pe care mi l-au făcut. Promit să mă iert pe mine pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Promit să învăț din toate lecțiile pe care experiențele dificile mi le-au adus. Sunt gata să merg mai departe astăzi.

Mantră pentru ziua de marți:

Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Pentru a primi iubire învăț să ofer iubire. Învăț să am grijă de inima mea, să îmi iubesc necondiționat sufletul și să mă accept așa cum sunt.

Mantră pentru ziua de joi:

Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a îmi asculta și a îmi folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a îmi împlini cele mai mari dorințe.

Mantră pentru ziua de vineri:

Valorez atât cât mă apreciez. Astăzi promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt, să îmi accept defectele, să fiu eu însămi într-o lume plină de măști.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Bună dimineață, Soare! Am tot ce îmi trebuie pentru a rezolva orice provocări m-ar aștepta și pentru a face ca ziua de astăzi să fie una cu adevărat specială. Sunt pregătită.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Astăzi aleg să văd partea frumoasă a vieții. Aleg să mă bucur de fiecare moment. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Aleg să trăiesc cu zâmbetul pe buze.

foto main: Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.