Setari Cookie-uri

Oamenii cu sufletul sensibil sunt cei mai curajoși

Oamenii cu suflet sensibil sunt cei care poartă problemele lumii, care plâng în mijlocul nopții, care refuză să fie de piatră când în jur se întâmplă atât de multe lucruri urâte. Și știu că vor fi răniți, însă aleg totuși să fie buni în continuare. Să ajute. Să fie sprijin. Să ofere iubire. 

Păstrează-ți sufletul sensibil. Nu permite oamenilor să te facă să fii de piatră. Păstrează-ți sufletul sensibil. Nu lăsa pe nimeni să te îngenuncheze. Păstrează-ți sufletul sensibil - nu lăsa ca realitatea vieții și momentele dificile să te transforme într-un om fără inimă.

Pare ironic cum trăim într-o societate în care spunem că apreciem bunătatea și compasiunea dar, în același timp, de cele mai multe ori le vedem ca pe niște defecte și nu calități. Poate din acest motiv oamenilor cu suflet sensibil le este foarte dificil să trăiască într-o lume care încearcă să ne facă duri, dificili și fără inimă. Dar cum este să fii un om cu suflet sensibil când alții te văd ca pe o persoană slabă?

Oamenii cu suflet sensibil sunt cei mai curajoși pentru că sunt ei înșiși. Deși pot cu ușurință să își pună o mască (așa cum fac toți ceilalți), ei aleg să își descopere sufletul și să își arate adevărata față. Ei sunt ei - imperfecți, vulnerabili și sinceri.

Citește și:

Oamenii cu suflet sensibil sunt întotdeauna alături de cei care au nevoie de o mână de ajutor. Pentru că înțeleg ce înseamnă să suferi, să nu ai pe nimeni alături de tine, să nu mai știi de tine, să ai nevoie de cineva care să îți spună că totul va fi bine, să te ridice de la pământ și să te ajute să faci pași mici mai departe. Ei se vor pune întotdeauna pe plan secund pentru a îi ajuta pe cei la care țin.

Oamenii cu suflet sensibil sunt cei care poartă problemele lumii, care plâng în mijlocul nopții, care refuză să fie de piatră când în jur se întâmplă atât de multe lucruri urâte. Și știu că vor fi răniți, însă aleg totuși să fie buni în continuare. Să ajute. Să fie sprijin. Să ofere iubire.

Citește și:

Ca o reflectare a caracterului lor, ei ajută chiar și atunci când nu trebuie... când alții nu merită ajutorul lor.

În ciuda faptului că sunt mereu răniți, oamenii cu suflet sensibil aleg întotdeauna să ierte. Și nu o fac pentru ceilalți, ci pentru ei. Pentru că atunci când nu ierți, alegi să trăiești în trecut și să îți hrănești sufletul cu ură până când, în cele din urmă, ajungi să te distrugi. Prin iertare, aduci pacea în inima ta.

Oamenii cu suflet sensibil au fost răniți de atât de multe ori. Au fost respinși, neglijați și puși la pământ - însă aceste momente sunt cele în care și-au dat seama cine sunt cu adevărat. S-au agățat de tristețe pentru a își da seama cât sunt de puternici. Nu au renunțat, au mers mai departe prin durere și au reușit să depășească situația și să fie fericiți cu adevărat.

Citește și:

Ei nu vor nimic altceva decât să împartă iubire pură în jurul lor, să răspândească bunătate, să cultive pace și să radieze fericire. Și, oricât de greu ar fi, aleg să o facă din nou și din nou.

foto main photoagent, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.