Setari Cookie-uri

4 Citate inspiraționale după care să îți trăiești viața

Astăzi vom împărtăși cu tine 4 citate inspiraționale care îți pot schimba viața. Le vom lăsa mai jos împreună cu lecțiile suplimentare care au venit la pachet de-a lungul anilor. Sperăm să te inspire:

1. Citat despre intuiție:

"Uneori, trebuie să părăsești orașul confortului tău și să mergi în pustietatea intuiției tale. Ceea ce vei descoperi va fi minunat. Te vei descoperi pe tine însăți."

Lecția de viață: intuiția ta este un cadou de la Univers. Este un al treilea ochi - un mod de a vedea cu sufletul. Fii atentă la ce îți arată. Mai des decât crezi, ai răspunsurile pe care le cauți deja.

2. Citat despre responsabilitate:

"Pe termen lung, ne modelăm viața și ne modelăm pe noi înșine. Procesul nu se termină niciodată. Iar alegerile pe care le facem sunt în cele din urmă responsabilitatea noastră."

Lecția de viață: Nu învinui părinții, prietenii, profesorii, șeful sau pe oricine altcineva. Dă vina pe tine și apoi fă ceva în legătură cu asta. Dacă ceva nu este în regulă și vrei ca viața ta să se schimbe, amintește-ți că tu ești singura care poate face această schimbare.

Citește și:

3. Citat despre așteptări:

"Fericit este cel care nu așteaptă nimic... pentru că el nu va fi niciodată dezamăgit."

Lecția de viață: Pe măsură ce îmbătrânești, vei descoperi că viața nu este neapărat mai ușoară sau mai grea decât ai crezut că va fi; doar că "ușor" și "greu" nu sunt exact așa cum ai anticipat și nu apar întotdeauna când te aștepți. Când încetezi să te aștepți că lucrurile să fie într-un anumit fel, le poți aprecia pentru ceea e sunt. În cele din urmă vei realiza că cele mai mari daruri ale vieții sunt rareori așa cum te aștepți tu să fie.

4. Citat despre întrebări versus răspunsuri:

"Judecă un om după întrebările sale... nu după răspunsurile pe care le are."

Citește și:

Lecția de viață: Viața este plină de întrebări fără răspuns, însă aici este vorba despre curajul de a pune întrebările corecte pentru a înțelege mai bine care este scopul tău. Îți poți petrece viața întrebându-te într-una lucruri negative precum "De ce mi se întâmplă mie asta?" sau poți fi recunoscătoare pentru că ești bine și că ești puternică, că trăiești, că mergi mai departe și apoi să te întrebi "Unde vreau să merg? Care este drumul meu?"

foto main Teo Tarras, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.